📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubię takie akcje a foczka od razu lepiej się poczuła kto by chciał nosić koszulkę czarnucha
up up iles tam jak moga cie krecic napakowane laski to jakies zboczenie albo fetysz,,
Po takiej akcji zakażą teraz produkcji koszulek, jak zrobili to z plastikowymi słomkami, z powodu żółwia ze słomką w nosie....
tak przypadkiem mieli nożyczki?
wszystkie takie akcje z pomocy o kant dupy potłuc.. reżyserka..
każdy kiedyś miał jakąś okazję do zrobienia dobrego uczynku i Wiecie, że w takich sytuacjach wyciąganie telefonu do nagrywania jest ostatnią rzeczą o której się myśli.
każdy kiedyś miał jakąś okazję do zrobienia dobrego uczynku i Wiecie, że w takich sytuacjach wyciąganie telefonu do nagrywania jest ostatnią rzeczą o której się myśli.
ja bym ją zjadł
GrochTNT napisał/a:
ci goście, z tego co wiem, robią takie akcje na plażach systematycznie. to nie przypadek, że akurat zaplątaną w koszulinę babmbo kopaczy fokę dorwali. uwalniają też z sieci rybackich, czy innego gówna, co się wala po oceanach, a zwierzaki bez palców, jak się zaplączą, to nie mogą się wyplątać..
nie mierz wszystkich hinduską miarą, bo tam akurat takich fejk reskju akszyns jes od chuja, z pieskami, czy kotkami..
pozdro!
Mam nadzieję że ta koszulka to pozostałość po murzynie który popierdalal pontonem za lepszym życiem ale na szczęście się utopil
i teraz foce będzie zimno.
GrochTNT napisał/a:
Tak, to nie był przypadek bo to jest ich praca matole, wygoogluj kanał "Ocean Conservation Namibia", gdzie znajdziesz setki filmów gości z tej organizacji. Więc stul dziub i ciesz się że nagrywają bo między innymi dzięki wyświetleniom mają kasę by robić to co robią.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów