📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Kolejny oburzony mordowaniem fok... A pewnie ze smakiem dzisiaj wpierdalałeś drób/wieprzowinę/wołowinę. Hipokryta.
Śmiech - totalna rozwałka, ale laska ma dużo samokrytycyzmu, czego wielu ludziom brakuje.
śmiech zajebisty, niczym indyk XD
kubulek napisał/a:
Kolejny oburzony mordowaniem fok... A pewnie ze smakiem dzisiaj wpierdalałeś drób/wieprzowinę/wołowinę. Hipokryta.
wypchaj się pan . Świnie i kury nie są pod ochroną. A foczki są switaśńe
rozjebała mi głośniki ; o apropo fotek z kijem i mięskiego komentarza niżej... przez was głodny się zrobiłem ;f
kubulek napisał/a:
Kolega, któremu odpisujesz ma rację.
Ty zaś nie rozumiesz istoty łańcucha pokarmowego.
Poza tym, foka to nie drób/wieprzowina/wołowina - czyli dla przykładu kura/świnia/krowa. Daleko od foki.
Zdjęcia mogą wzbudzać kontrowersje, ale pasują do filmu jak ulał.
ej, mnie się podoba, ma ktoś namiary?
'Til your life is at an end.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów