Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Komiks ani nie śmieszny, ani nie niosący żadnego przesłania. Chujowe (poza tym, po stronie z której to wziąłeś widać doskonale, w jakim przedziale wiekowym mieszczą się głównie polskie-"prawiczki" cisnące homoseksualistów)
Pozdrawiam
Najlepsze jest to, że to raczej zwykle prawaki wyzywają każdego muzułmanina od terrorystów Ale wy kurwa nie myślicie - raz pierdolicie że lewaki to sprowadziłyby by tu nam arabów na głowę, a zaraz potem takie komixxiki... No ale czego ja mogłem się spodziewać po gimbo-kucach. Logiki i konsekwencji? Nie, jak zwykle tylko taniego populizmu.
Komiks ani nie śmieszny, ani nie niosący żadnego przesłania. Chujowe (poza tym, po stronie z której to wziąłeś widać doskonale, w jakim przedziale wiekowym mieszczą się głównie polskie-"prawiczki" cisnące homoseksualistów)
Pozdrawiam
jesteś pedałem że tak zapytam ??
jesteś pedałem że tak zapytam ??
Kolejna rzecz która mnie po prostu za każdym razem rozpierdala - nigdy nie mogę się nadziwić jak niektóre prawiczki uwielbiają zaglądać innym ludziom do łóżek Jeżeli nie jestem - to moja sprawa. Jeżeli jestem - to moja sprawa. Jeżeli lubię ruchać drzewa, butelki po piwie albo kaloryfery - to też kurwa moja sprawa. Zajmijcie się swoim życiem seksualnym (o ile jakieś macie)
Kolejna rzecz która mnie po prostu za każdym razem rozpierdala - nigdy nie mogę się nadziwić jak niektóre prawiczki uwielbiają zaglądać innym ludziom do łóżek Jeżeli nie jestem - to moja sprawa. Jeżeli jestem - to moja sprawa. Jeżeli lubię ruchać drzewa, butelki po piwie albo kaloryfery - to też kurwa moja sprawa. Zajmijcie się swoim życiem seksualnym (o ile jakieś macie)
czyli jesteś pedałem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów