📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Verano napisał/a:
No i kurwa można ?? jak widać MOŻNA chylę czoła.
Przed murzynem, który potrafi zrobić piłkę z kondoma? Noszkurwa. Trochę szacunku do samego siebie..
arbeitmachtfrei napisał/a:
Werterek: co z tego. i tak są czarni.
Ale ma rozum w przeciwienstwie do niektorych bialych ;]
Dalej nie wiedzą do czego "guma" służy ?
Przywit napisał/a:
marnuja kondony a pozniej z hivami i innymi gownami czarnuchy do Europy jada...
Ty chociaż z tymi samymi gównami i nie mniejszym marnowaniem kondomów urodziłeś się w Europie. Za piłkę "Tricolore" z mundialu 98' niejeden z nich oddałby Ci siostrę, albo sam zrobił laskę. Więc Przyjacielu, trochę szacunku dla ich kreatywnego myślenia. Tobie nawet ciężko pisać z polskimi znakami.
@up, gdyby sie nie mnożyli w takim tempie, jak to robią, to może by ich i na żarcie i na piłkę było stać
popisałaś sie znajomością świata godną ameryknina RPA to nie jest kraj 3 świata, mieszkaja tam przede wszystkim biali, mówią po angielsku i zyją na wyższym poziomie od przeciętnego polaka.
myownspace napisał/a:
moze jestem spaczona ale chciała bym mieszkać w jakimś kraju trzeciego świata np. RPA
popisałaś sie znajomością świata godną ameryknina RPA to nie jest kraj 3 świata, mieszkaja tam przede wszystkim biali, mówią po angielsku i zyją na wyższym poziomie od przeciętnego polaka.
kaczmar005 napisał/a:
Co można zrobić z prezerwatywy
Zależy.. Jak jest przebita to można zrobić dziecko..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów