Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
...a szkoda, byłby hard
W identycznym zderzeniu zginęła moja babcia, z tym że zapierdalający (w tym przypadku ten z kamerą), na skrzyżowaniu wymusił i chciał zdążyć. Efekt był taki, że w skutek odniesionych obrażeń kobieciny nie udało się odratować. Zdjęć i dowodów już nie mam, ale mogę tylko powiedzieć że przy takim zderzeniu w siedzenie pasażera nie da się wsadzić nawet małego dziecka więc chuja tam widzę, ale na szczęście nikogo nie ma od strony uderzenia.
...a szkoda, byłby hard
Moja też babcia w wypadku zginęła,tylko że to było uderzenie w tył i do rowu polecieliśmy,miałem wtedy 6 lat i lekarze dawali mi 1%(ciotka tak mówiła tydzień temu) na przeżycie (uszkodzenie pnia mózgu czy jakoś tak)no ale na wasze nieszczęście nic mi nie jest i i'am fine
P.S:Taka ciekawostka,że brat (5lat) wtedy przez przednią wyleciał i nic mu się nie stało.Miał szczęście jebany bo płot stał blisko.
ni chuja nie jechał 50. z 80 spokojnie
Spójrz na prędkość z GPS, jest na dole ekranu, trzeba doliczyć lekkiego laga stąd ~50. W szczytowym punkcie doszlo do 61, ale to jest pomiar jeszcze z przed naciśnięcia hamulca
Moja też babcia w wypadku zginęła,tylko że to było uderzenie w tył i do rowu polecieliśmy,miałem wtedy 6 lat i lekarze dawali mi 1%(ciotka tak mówiła tydzień temu) na przeżycie (uszkodzenie pnia mózgu czy jakoś tak)no ale na wasze nieszczęście nic mi nie jest i i'am fine
P.S:Taka ciekawostka,że brat (5lat) wtedy przez przednią wyleciał i nic mu się nie stało.Miał szczęście jebany bo płot stał blisko.
Wszyscy jesteśmy wzruszeni.
Do prędkości jadącego auta (50) trzeba doliczyć prędkość focusa z którą się poruszał w momencie zderzenia, jeśli jechał zgodnie z przepisami, to pewnie wytracił w tym poślizgu nie więcej jak z 15 km/h czyli razem 85km/h.
Słabo się uczyłeś tych jednostek-km per second/hour.
Do prędkości jadącego auta (50) trzeba doliczyć prędkość focusa z którą się poruszał w momencie zderzenia, jeśli jechał zgodnie z przepisami, to pewnie wytracił w tym poślizgu nie więcej jak z 15 km/h czyli razem 85km/h"
Nieprawda. Dodaje się prędkości 2 pojazdów i dzieli na dwa. Dlaczego? Jak samochód uderzy w betonową ścianę to cała siła idzie w niego (zakładając, że ściana nie ulega uszkodzeniu).Jak zderzają się samochody to siła rozkłada się na oba. Nawet w pogromcach mitów był odcinek temu poświęcony.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów