idiota
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
idiota to przechodzień...:/
wybił się dobrze, gorzej z lądowaniem. Musi tą sztuczkę jeszcze dopracować
się ku*wa oduczy na szybkości przez pasy przechodzić, ale noty za styl: 10, Beata Tyszkiewicz.
przecież przechodzień wyszedł jak było zielone i chciał zdążyć więc pobiegł, co za kurwy
przejście dwuetapowe, wyszedł jak było czerwone
chuj tam moron ze na czerwonym nakurwial, kierowca jak dojezdza do przejscia ma obowiazek zachowania szczegolnej uwagi
^up^up
'Szczególnej uwagi " no tak rozumiem ,że ty na każdym zielonym jak są pasy zwalniasz do 20 i patrzysz czy ktoś przypadkiem jak debil nie wbiegnie
oczywiście wina kierowcy , ale oczywiście "debil"-przechodzień się nauczy ( albo i się nie nauczy jak jebnął mocno:D )
'Szczególnej uwagi " no tak rozumiem ,że ty na każdym zielonym jak są pasy zwalniasz do 20 i patrzysz czy ktoś przypadkiem jak debil nie wbiegnie
oczywiście wina kierowcy , ale oczywiście "debil"-przechodzień się nauczy ( albo i się nie nauczy jak jebnął mocno:D )
Idiota to na pasach nauczy się nie przełazić na czerwonym focus miał zielone
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów