odcinek 1.6km pobił swój zeszło roczny rekord o 5,6mph (9km/h)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
to z forda GT ma tylko budę nic więcej.
ThunderZ napisał/a:
jaki ma silnik jestem ciekaw i chciałbym sie dowiedzieć
Cytat:
It's a Lme 434ci lsx block. It made 2026rwhp on my mustang Dyno on 36lbs of boost. We could go to 50lbs but didn't on the Dyno. It's got 82mm turbos and will have bigger ones in march. I drove and its a beast. Can't wait till march and I hope I can shatter the record!
chodzi o Camaro która przegrała o zaledwie 0.1 mph z fordem. Możesz ją zobaczyć w filmiku niżej
więc moc forda pewnie oscyluje 1700-2000 koni... tak mi się przynajmniej wydaje
a teraz spojrz na dolny samochod i zobacz, ze ten ford gt to chujnia juz widze mine kierowcy tego forda gt jakby dostal w dupsko na swiatlach, a to zwykla S3 z R32(no dobra,silnik po wyjebanym tunie, bo wbrew pozorom auto jest w srodku cale, w ogole nie odchudzone)...
ford ma największa prędkość maksymalną,
pewnie o to chodziło, a nie o przyspieszenie na 1/4mili
pewnie o to chodziło, a nie o przyspieszenie na 1/4mili
1.3 w LPG
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów