📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:57
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
nie rozkurwił się nie warto oglądać.
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
*sypki drift po blacie*
"Świnie noszą koronę, orzeł w gównie tonie,a czerwono białe płótno porwał wiatr."
znam tego goscia ma tam nawet nitro wbudowane z tyłu tego mustanga wiecej jego filmikow jest na yt 'robnog007'
on to robi bo musi! top geara nie oglądacie? jeremi clarkson już dawno stwierdził ze największa wada mustangow jest brak kierownicy, bez driftowania nie skręcisz
piwko za zajebisty samochodzik, chętnie zobaczyłbym jeszcze tam camaro
Nie powiem, ma typ ogarnięcie za kierownicą tego mustanga
rockface123 napisał/a:
nie rozkurwił się nie warto oglądać.
rozkurwił (sam widziałem to na żywo), tylko nie pokazali na filmiku..
w dodatku stracił tylne koło.. ale z tego co wiem to już go naprawił i znowu śmiga po cargo.
Nawet jeśli przyjebał to i tak piwo za umiejętności. Miła odskocznia od bogatych buraków, którzy mają dobre fury i nie potrafią nimi jeździć.
Nie ma co gadać, koleś ma dużego skilla. Nawet najlepszym zdażają sie kolizje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów