Dwóch rednecksów, prezentuje swojego pickupa.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Z maluchem byłoby śmieszniej.
Za takie auto sprzedalbym nerke. Wole pickupy niz lans w pseudosportowych badziewiach.
co to jest za urządzenie obok klamki? te kwadraty takie. z opisu ustnego nie zrozumiałem :/
wkurwiajace w chuj jest to ze pracujac jak normalny czlowiek mozesz sobie spokojnie takie cacko w dosc krotkim czasie kupic, nowe
zapierdalajac w pl dprowadzone kilkuletnie kosztuja sporo wiecej niz tam nowki sztuki z biezacego roku.
gdzie tu kurwa sprawiedliwosc?
pamietam jak wchodzil z 10 lat temu nowy mustang, i bylo wyliczenie ze nowka sztuka w podstawowej wersji v6 kosztuje w przeliczeniu 65tysi. u nas tyle kosztowala wtedy srednio wypasiona vectra czy inne chujowe mondeo...
zapierdalajac w pl dprowadzone kilkuletnie kosztuja sporo wiecej niz tam nowki sztuki z biezacego roku.
gdzie tu kurwa sprawiedliwosc?
pamietam jak wchodzil z 10 lat temu nowy mustang, i bylo wyliczenie ze nowka sztuka w podstawowej wersji v6 kosztuje w przeliczeniu 65tysi. u nas tyle kosztowala wtedy srednio wypasiona vectra czy inne chujowe mondeo...
Klawiatura do kodu, jakbyś klucze wewnatrz zatrzasnął. Amerykańce mają fioła na tym punkcie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów