Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak widać, jeszcze kurwy sobie autami jeżdżą po Naszych drogach za Nasze pieniądze. Na szczęście sami się eliminują.
Co sie sami eliminuja
A ciezarowke to kto naprawi?
Co sie sami eliminuja
A ciezarowke to kto naprawi?
A no racja. Złapać w siatkę rodzinę tego kacapa i niech odpracowują.
Poważnie do momentu przeczytania opisu było mi kierowcy nawet szkoda. Teraz szkoda mi tylko kierowcy Lohry. Każdego Ukraińca szkolić i wypierdalać na front, zostają tylko młode kobiety które uratują naszą demografię, reszta wypierdalać bronić swojego kraju.
Kurwa mać, co to ma być za onucowa propaganda? Przecież wiadomo, że w Polsce nie ma żadnych ukraińców, tylko kobiety i dzieci.
Co on robił w Polsce? Pod Bahmutem powinien być. No ale przeznaczenia nie oszukał.
Ruski, Ukrainiec jeden chuj byle martwy.
ruSSkie gówno znów w natarciu?
Pokarało go że spierdzielil zamiast bronić
Jak widać, jeszcze kurwy sobie autami jeżdżą po Naszych drogach za Nasze pieniądze. Na szczęście sami się eliminują.
Dobrze, że nikomu nic się nie stało.
Nie ma pewnie oc. Ciekawe z czego tira zreperują
Ubezpieczeniowy fundusz gwarancyjny zapłaci. Czyli wszyscy my.
Co on robił w Polsce? Pod Bahmutem powinien być. No ale przeznaczenia nie oszukał.
Nie pierdol
Chuj was obchodzi co robił w Polsce. Równie dobrze mogę to samo powiedzieć o was. Co takie przygłupy robią w tym kraju, wypierdalać kartofle kopać.
Nie każdy człowiek chce walczyć za swój kraj. Jeśli wojna dotknie Polskę to gwarantuję wam, że bylibyście mięsem armatnim, którego zadaniem byłoby zginąć lub czekać na śmierć, po to aby zawodowe wojsko mogło realizować swoje cele.
Nie każdy człowiek jest ograniczonym burakiem tak jak wy i wyobraźcie sobie, że może mieć więcej do stracenia niż chujowe życie.
Być może kiedyś i nas dotknie wojna i już to widzę jak jaśnie oświecona społeczność sadistica będzie spać w okopach broniąc naszego kraju. Nie oceniajcie czyjejś moralności, bo na dobrą sprawę inteligenta część społeczeństwa lub znaczący przedsiębiorcy mają cichą ochotę, że takie bydło jak wy zniknie z tego kraju. Więc sami wypierdalajcie stąd, najlepiej właśnie na Ukrainę, robić za mięso armatnie.
Polaczkowe ścierwo wybiło gorzej niż szambo.
Chuj was obchodzi co robił w Polsce. Równie dobrze mogę to samo powiedzieć o was. Co takie przygłupy robią w tym kraju, wypierdalać kartofle kopać.
Nie każdy człowiek chce walczyć za swój kraj. Jeśli wojna dotknie Polskę to gwarantuję wam, że bylibyście mięsem armatnim, którego zadaniem byłoby zginąć lub czekać na śmierć, po to aby zawodowe wojsko mogło realizować swoje cele.
Nie każdy człowiek jest ograniczonym burakiem tak jak wy i wyobraźcie sobie, że może mieć więcej do stracenia niż chujowe życie.
Być może kiedyś i nas dotknie wojna i już to widzę jak jaśnie oświecona społeczność sadistica będzie spać w okopach broniąc naszego kraju. Nie oceniajcie czyjejś moralności, bo na dobrą sprawę inteligenta część społeczeństwa lub znaczący przedsiębiorcy mają cichą ochotę, że takie bydło jak wy zniknie z tego kraju. Więc sami wypierdalajcie stąd, najlepiej właśnie na Ukrainę, robić za mięso armatnie.
Nie zesraj sie
Polaczkowe ścierwo wybiło gorzej niż szambo.
Sam jesteś gównem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów