Tragiczny wypadek z dzisiaj na DK11. Na miejscu zginął kierowca Forda, 42 letni obywatel ukrainy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ziebaj napisał/a:
I się szoszon śmierci z pod kosy nie wywinął.
Z pod? Co to kurwa jest? Obcokrajowiec czy debil bez szkoły?
Wystarczyło pominąć wzmianke że to był Ukr a w komentarzach była by gorąca dysputa co zawiniło - opony, prędkość, błąd kierowcy czy wylane amortyzatory.
No ale autor tematu jednak napisał że to Ukr, wybiło szambo zakompleksionego polskiego gówna i już przyczyna wypadku jest nieistotna.
No ale autor tematu jednak napisał że to Ukr, wybiło szambo zakompleksionego polskiego gówna i już przyczyna wypadku jest nieistotna.
Szymon Kotłownia ogłosił program Opona + dla przesiedleńców ze wschodu by siebie i kogoś nie zabili!
"nie zesraj się"
"Sam jesteś gównem"
Argumenty godne ciemniaka. Idź sobie buraku pokrzycz "jebać ukraińców", a potem wracaj do plewienia szparagów u Niemca.
Opluty Polaczek myśli, że jak opluje Ukraińca to nagle wstanie z kolan? Haha rycerzyki ciemnoty xd kurwa jak ja wami gardzę
"Sam jesteś gównem"
Argumenty godne ciemniaka. Idź sobie buraku pokrzycz "jebać ukraińców", a potem wracaj do plewienia szparagów u Niemca.
Opluty Polaczek myśli, że jak opluje Ukraińca to nagle wstanie z kolan? Haha rycerzyki ciemnoty xd kurwa jak ja wami gardzę
Pieknie wybilo szambo. Polska jako kraj juz dawno jest skonczona. Nie dziwie sie, ze PIS u wladzy juz tyle lat skoro wystarczy poszczuc debilow byle czym i rzucic im ochlapy i beda uradowani zapierdalac w podskokach do urny postawic krzyzyk w "odpowiednim" miejscu.
dogip napisał/a:
Co on robił w Polsce? Pod Bahmutem powinien być. No ale przeznaczenia nie oszukał.
Oczywiście zostaniesz w Polsce jak Rosja nas zaatakuje?
Przejebana, niespodziewana sprawa. Ani głupoty, ani prędkości jakiejś niemądrej nie było...ot nagle zarzuciło w najsłabszym momencie. Masakra..
Trzeba odbić Sadistic z rąk judeobanderowców !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów