📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:23
🔥
Strażniczka Teksasu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak się zastanawiam... Macie może statystyki ile polek na emigracji wydało dzieci obcokrajowcom, oraz ile kobiet z innych krajów dało dzieci polakom?
Spokojnie sadole! Na szczęście urodziła białą dziewczynkę (blondynkę). Mama ma jednak nauczkę na przyszłość
Nie ma znaczenia kolor skóry. W Polsce 36% małżeństw kończy się rozwodem i tendencja ta z roku na rok rośnie, a i tak daleko nam do średniej unijnej czy takiego kraju jak Belgia gdzie współczynnik rozwodów wynosi 70%.
@up
To Belgię liczy się jako kraj?
To Belgię liczy się jako kraj?
up
wg najnowszych danych ok 40 % kończy się rozwodem a w zachodniej i północnej Polsce i we wszystkich miastach Polski - 50 %
a do średniej unijenj nam niedaleko kolego - za ost rok Austria miała 43 % a niemcy tez coś koło tego
także żeńcie się dalej głupki
wg najnowszych danych ok 40 % kończy się rozwodem a w zachodniej i północnej Polsce i we wszystkich miastach Polski - 50 %
a do średniej unijenj nam niedaleko kolego - za ost rok Austria miała 43 % a niemcy tez coś koło tego
także żeńcie się dalej głupki
KJP678 napisał/a:
Aż wszedłem w jutuby żeby to obejrzeć (nie oglądałem całego, wystarczy niecała minuta) i teraz mogę ci odpowiedzieć: Została sama z dzieciakiem. Ktoś zaskoczony?
Ja odrobinkę. Wytrzymał ponad 5 miesięcy. Ale to pewnie tylko dlatego, że jeszcze była w stanie dawać.
Ezix napisał/a:
Spokojnie sadole! Na szczęście urodziła białą dziewczynkę (blondynkę). Mama ma jednak nauczkę na przyszłość
Tyle że co z tego jak w kolejnych latach urodzić się może bambo, bo proszę państwa, jest coś takiego jak genetyka i jeśli ktoś z was nie uważał na lekcjach, to wyjaśniam w prosty sposób- rodzice (no akurat teraz to tylko samotna matka-debilka ) to pierwsze pokolenie A. Dziecko tej idiotki to pokolenie B. Cechy z pokolenia A mogą więc się ujawnić u dzieci tego dziecka albo i później, kwestia kombinacji odpowiednich i tego żeby dzieciak uczył się na błędach mamuśki że czarnuchowi dupy się nie daje (ani żadnemu innemu zagranicznemu).
A może ojciec spierdolił trzeźwo (mimo że opalony) żeby z taką tępą raszplą nie być. Owa mamusia to mi z twarzy wygląda na taką od której każdy normalny facet (a i biały) spierdalałby w podskokach żeby sobie życia nie zjebać z księżną tapeciaro-blacharą. Nie winszuję takiemu postępowaniu bo uważam że jak się zaruchalo to powinno się wziąć na klatę konsekwencje, ale nie wykluczam też opcji, że w tym przypadku lepiej płacić alimenty niż sobie życie rujnować z królewną spierdoliną.
marioglaz napisał/a:
no sadole ktory zaopiekuje sie teraz mama i pokocha to dziecko jak swoje?
Napisałem jej taki pocieszny komentarz a nuż a jak nie to dramatu nie będzie
Hahaha, oo kurwa ironio
Wy wchodzicie tam i minusujecie czy jak? Na obrazku 17 łapek w dół, a na jutub 783
U Arianki zdarzył się jakiś genetyczny fckup. Białe blond murzyńskie dziecko
Nic dziwnego że ojciec spierdolił.
Nic dziwnego że ojciec spierdolił.
@up ty byś nie spierdolił ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów