📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
o kurwa...
z tego całego gówna, obrazek z dzieciakiem nad grobem matki jest na prawdę mocny
z tego całego gówna, obrazek z dzieciakiem nad grobem matki jest na prawdę mocny
kurwa nareszcie natrafiłem na coś naprawde czarnie śmiesznego na sadolu ...oby więcej na forumie takich dobrych wrzut :]
TowerOfRome napisał/a:
Oto mamy obraz naszego drogiego kolegi Grue- śmieszny żołnierzyk z psychicznymi zaburzeniami, szukający powojennych trupów. Najlepiej pewnie kobiet i dzieci, przy których mógłby zabawić się swoim mikro-ptaszkiem. W wolnych chwilach umawia się z kurewkami przez internet, wchodzi do nich bez słowa ze spuszczoną głową, dochodzi w 3 minutki i tup, tup, tup- spowrotem do domku na walenie konia. A to wszystko za wojskową emeryturkę. SIELANKA !
Obrazek
FUCK YEAH !
Łaaaaaał! Cała prawda... Ale czemu o Tobie a nie o mnie? Oj... Emeryture już bym chciał, niema co Oj ja biedny, co ja teraz zrobie
imho genialne
nie wiem co w tym śmiesznego... dla mnie wszystkie tego typu komiksy są beznadziejne
może dlatego, że są robione na jedno kopyto
Obrazek
śmiechłę
było nufagu na 1 stronie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów