18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
R................g 2010-09-12, 19:32 1
Kazik "Dziewczyny" napisał/a:

Ja wiem, że czasem są upadki i wzloty
Dziewczyny to nic więcej, jak tylko kłopoty

Tak mi sie skojarzyło
Zgłoś
Lashlo 2010-09-12, 19:36 71
Oczywiście, pojawiło się więcej tego gówna.

Zgłoś
M................n 2010-09-14, 14:24
Historia mojego życia.
Zgłoś
N................r 2010-09-14, 14:33 22
Lepiej być samemu niż z jakąś głupią pipą. Po co się męczyć? Zresztą ja znam taką parę w której koleś ostro pracuje 8 godzin na dzień, zawozi dziecko do szkoły, uczy się z nim, robi zakupy, sprząta itd. a laska tylko po klubach łazi i nawet nie gotuje bo nie umie. Jak się jej bytałem czemu nie umie to powiedziała że ona nie jest kurą domową żeby to robić. No i ona chce się z gościem rozwieść bo nie chce jej kupić szmochodu. Głupia cipa
Zgłoś
C................u 2010-09-14, 17:21
Baby przydają się tylko w kuchni i w wyrze, a tak to są zbędne. Pogadać można z kumplami, piwko z kumplami, chilloutować z kumplami, wszytko z kumplami. Kobieto! Rób loda i idz obiad ugotuj, a potem do kojca :d
Zgłoś
TowerOfRome 2010-09-14, 17:36 4
Grue napisał/a:

Baby przydają się tylko w kuchni i w wyrze, a tak to są zbędne. Pogadać można z kumplami, piwko z kumplami, chilloutować z kumplami, wszytko z kumplami. Kobieto! Rób loda i idz obiad ugotuj, a potem do kojca :d

Taki kozak, a pewnie sam pod pantoflem siedzi. Znam takich pantoflowych chojraków, jak TY Pozdro i poćwicz... aportowanie dla swojej pani.

Anything Jesus does, I can do better...
Zgłoś
MCL 2010-09-14, 17:57 2
Cytat:

Też mam tą grę. Nazywa się Artifical Girl 3.
Zgłoś
Ra7age 2010-09-14, 18:08 57
Zgłoś
C................u 2010-09-14, 18:16 1
Tak sie sklada mamlasy ze bylem w zwiazku rok i nie zaluje ze go zakonczylem. Samemu mi dobrze

Cytat:

Taki kozak, a pewnie sam pod pantoflem siedzi. Znam takich pantoflowych chojraków, jak TY Pozdro i poćwicz... aportowanie dla swojej pani.

Żaden żołnierz nie jest i nie będzie pantoflem, nie dam babie kierowac mna. Proste. Jak Mieciu.

Cytat:

Też mam tą grę. Nazywa się Artifical Girl 3.

Pożycz, bo ja mam rokse.peel lól
Zgłoś
MCL 2010-09-14, 18:55
Grue napisał/a:

nie zaluje ze go zakonczylem.

Ale prawa ręka najlepsza, co nie?
Grue napisał/a:

Pożycz, bo ja mam rokse.peel lól

Torrentów kolega nie zna? Jakim cudem trafił na sadola?
Zgłoś
C................u 2010-09-14, 19:05
MCL napisał/a:

Ale prawa ręka najlepsza, co nie?

"ja mam rokse.peel"

Cytat:

Torrentów kolega nie zna? Jakim cudem trafił na sadola?

A znam, a jak trafilem to nie pamietam Pewnie fotek z afganu szukalem albo cos...
Zgłoś
MCL 2010-09-14, 19:25
Grue napisał/a:

znam, a jak trafilem to nie pamietam Pewnie fotek z afganu szukalem albo cos...

Ale w moim poście wyraźnie można było wyczytać ironię... czy mówiąc prościej, mam na to wyjebane Mogłeś zostać w afganie czy gdzieś nie zaniżałbyśi tak już niskiego poziomu sadola o0

Grue napisał/a:

"ja mam rokse.peel"

instynkt stadny widzę... dziwka ciągnie do dziwki
Zgłoś
C................u 2010-09-14, 19:30
MCL napisał/a:

Ale w moim poście wyraźnie można było wyczytać ironię... czy mówiąc prościej, mam na to wyjebane Mogłeś zostać w afganie czy gdzieś nie zaniżałbyśi tak już niskiego poziomu sadola o0

instynkt stadny widzę... dziwka ciągnie do dziwki

No ba! lmao
Zgłoś
TowerOfRome 2010-09-14, 20:37 3
Oto mamy obraz naszego drogiego kolegi Grue- śmieszny żołnierzyk z psychicznymi zaburzeniami, szukający powojennych trupów. Najlepiej pewnie kobiet i dzieci, przy których mógłby zabawić się swoim mikro-ptaszkiem. W wolnych chwilach umawia się z kurewkami przez internet, wchodzi do nich bez słowa ze spuszczoną głową, dochodzi w 3 minutki i tup, tup, tup- spowrotem do domku na walenie konia. A to wszystko za wojskową emeryturkę. SIELANKA !

FUCK YEAH !

Anything Jesus does, I can do better...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów