Ja wiem, że czasem są upadki i wzloty
Dziewczyny to nic więcej, jak tylko kłopoty
Tak mi sie skojarzyło
Baby przydają się tylko w kuchni i w wyrze, a tak to są zbędne. Pogadać można z kumplami, piwko z kumplami, chilloutować z kumplami, wszytko z kumplami. Kobieto! Rób loda i idz obiad ugotuj, a potem do kojca :d
Taki kozak, a pewnie sam pod pantoflem siedzi. Znam takich pantoflowych chojraków, jak TY Pozdro i poćwicz... aportowanie dla swojej pani.
Anything Jesus does, I can do better...Baby przydają się tylko w kuchni i w wyrze, a tak to są zbędne. Pogadać można z kumplami, piwko z kumplami, chilloutować z kumplami, wszytko z kumplami. Kobieto! Rób loda i idz obiad ugotuj, a potem do kojca :d
Też mam tą grę. Nazywa się Artifical Girl 3.
Taki kozak, a pewnie sam pod pantoflem siedzi. Znam takich pantoflowych chojraków, jak TY Pozdro i poćwicz... aportowanie dla swojej pani.
Żaden żołnierz nie jest i nie będzie pantoflem, nie dam babie kierowac mna. Proste. Jak Mieciu.
Też mam tą grę. Nazywa się Artifical Girl 3.
Pożycz, bo ja mam rokse.peel lól
nie zaluje ze go zakonczylem.
Ale prawa ręka najlepsza, co nie?
Pożycz, bo ja mam rokse.peel lól
Torrentów kolega nie zna? Jakim cudem trafił na sadola?
Ale prawa ręka najlepsza, co nie?
"ja mam rokse.peel"
Torrentów kolega nie zna? Jakim cudem trafił na sadola?
A znam, a jak trafilem to nie pamietam Pewnie fotek z afganu szukalem albo cos...
znam, a jak trafilem to nie pamietam Pewnie fotek z afganu szukalem albo cos...
Ale w moim poście wyraźnie można było wyczytać ironię... czy mówiąc prościej, mam na to wyjebane Mogłeś zostać w afganie czy gdzieś nie zaniżałbyśi tak już niskiego poziomu sadola o0
"ja mam rokse.peel"
instynkt stadny widzę... dziwka ciągnie do dziwki
Ale w moim poście wyraźnie można było wyczytać ironię... czy mówiąc prościej, mam na to wyjebane Mogłeś zostać w afganie czy gdzieś nie zaniżałbyśi tak już niskiego poziomu sadola o0
instynkt stadny widzę... dziwka ciągnie do dziwki
No ba! lmao
FUCK YEAH !