📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Andrzej, w kręgach artystycznych znany jako Sliski oraz Grzegorz aka Gruboskórny, dwójka brazylijskich performerów. Ich popisowy numer- "Przyjaźń aż po grób" jest jedną z najbardziej udanych akcji artystycznych, jeśli chodzi o ilość ofiar wśród widowni.
"Sprawa jest bardzo prosta, kiedy chłopcy widzą obserwatora, wdają się w niby bójkę, zakończoną z jednej strony śmiertelnym porażeniem prądem Grzegorza oraz zaduszenie Andrzeja. Widz podchodzi bliżej, w tym momencie Grzegorz błyskawicznie rzuca się na ofiarę. Świetna uczta jest później."- relacjonowała Halina Ginekomastia ze SPATIF-u.
"Sprawa jest bardzo prosta, kiedy chłopcy widzą obserwatora, wdają się w niby bójkę, zakończoną z jednej strony śmiertelnym porażeniem prądem Grzegorza oraz zaduszenie Andrzeja. Widz podchodzi bliżej, w tym momencie Grzegorz błyskawicznie rzuca się na ofiarę. Świetna uczta jest później."- relacjonowała Halina Ginekomastia ze SPATIF-u.
yarzapp napisał/a:
Co ten Murzyn tam krzyczy? Nic nie kumam.
Jak by to powiedział Captain Hero z Drawn Together
I'm sorry yarzapp, I don't speak blackanese!
gdzie dwoch sie bije tam trzeci korzysta - mudziny beda najedzone tego dnia
Double K.O.
Rusza ta kamerą jakby gruche walił.
do modów: nie da sie nic zrobic aby dawac ostrzezenia za słowa typu "mudzin, mudżin" itd?
do modów: nie da sie nic zrobic aby dawac ostrzezenia za słowa typu "mudzin, mudżin" itd?
@up ja jestem mudzin i ja i moj bracia lubic jak sie na nas mowi mudzin
Hahah Zdechne ale ty pójdziesz ze mną
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów