Okrążenie instalacyjne po torze w Barcelonie z punktu widzenia kierowcy F1. Enjoy!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Okrążenie instalacyjne po torze w Barcelonie z punktu widzenia kierowcy F1. Enjoy!
kokofon napisał/a:
czemu nie mozna minusoiwac tematow NO CZEMU ?????
Nie "czemu", tylko "dlaczego".
A bo tak, to nie fotka peel.
@kokofon bo nie i chuj! Minusem jest samo nieprzyznanie piwa jeśli Ci nie pasuje temat .
Ja osobiście chciałbym się karnąć takim bolidem , choć na pierwszym zakręcie bym wyjebał w bande
Ja osobiście chciałbym się karnąć takim bolidem , choć na pierwszym zakręcie bym wyjebał w bande
Nie zrozumiesz... Dla fanów F1 to sadystyczny widok, bo wiedzą, że ich portfele nie są na tyle zasobne by ujrzeć go "na żywo".
Nie zrozumiesz... Dla fanów F1 to sadystyczny widok, bo wiedzą, że ich portfele nie są na tyle zasobne by ujrzeć go "na żywo".
@up tzn sport jak sport spoko no ale bez przesady bo zaraz dodam filmik jak koleś łowi ryby i też powiem że mega super fajne;)
Ile w F1 sportu.to tylko Salomon wie.
Oto F1 oczami kierowcy.
Poszukacie znajdziecie.
Bądź czujny, bo ciągle cię obserwują
Oto F1 oczami kierowcy.
Poszukacie znajdziecie.
ble ble
Jest, to Toyota TF109. Bolid, który Pirelli używało do testów opon.
@salmonellas
Idź na gokarty, po 20 minutach nie będziesz w stanie nawet sobie konia zwalić. Wtedy zrozumiesz ile w tym sportu, ignorancie.
@salmonellas
Cytat:
Ile w F1 sportu.to tylko Salomon wie.
Idź na gokarty, po 20 minutach nie będziesz w stanie nawet sobie konia zwalić. Wtedy zrozumiesz ile w tym sportu, ignorancie.
A co to za sport gdzie bardziej liczy się sprzęt niż umiejętności kierowcy?
Ale sprzęt sam nie jeździ, więc o chuj ci chodzi?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów