📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
takim by sobie poszalał
ford V8 twin turbo 1600KM!
za v8 piwo zawsze
Ruchać, Jebać - nic się nie bać...
@up
może nawet na rower mnie nie stać.i huj ci do tego.
ale nie zmienia to faktu że takim sprzętem bym poszalał.
może nawet na rower mnie nie stać.i huj ci do tego.
ale nie zmienia to faktu że takim sprzętem bym poszalał.
żal mi was jak czytam te żałosne docinki , wole mojego Caro z napędem na tył i sąsiada łąki
You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.
Bardzo nieekologiczny samochód. Nie powinno się pozwalać na takie samochody, żeby nas truły i emitowały szkodliwe subastancje do atmosfery, które powodują topienie się lodowców, bo zaleje nas ocean. Na szczęście unia europejska i stany zjednoczone cały czas pracują nad tym, żeby do tego nie doszło i takie rzeczy są zakazywane, potrójnie opodatkowane i w zasadzie się nie opłaca ich mieć. Jak będą wreszcie aresztować wariatów, którzy tak emitują CO2 i w dodatku ryją tymi wielkimi koliskami piękne tereny, to w ogóle będzie nam wszystkim lepiej. Kochajmy się i nie emitujmy świństwa takiego jak CO2!! Ja nawet wolniej oddycham z tego powodu.
benben napisał/a:
Bardzo nieekologiczny samochód. Nie powinno się pozwalać na takie samochody, żeby nas truły i emitowały szkodliwe subastancje do atmosfery, które powodują topienie się lodowców, bo zaleje nas ocean. Na szczęście unia europejska i stany zjednoczone cały czas pracują nad tym, żeby do tego nie doszło i takie rzeczy są zakazywane, potrójnie opodatkowane i w zasadzie się nie opłaca ich mieć. Jak będą wreszcie aresztować wariatów, którzy tak emitują CO2 i w dodatku ryją tymi wielkimi koliskami piękne tereny, to w ogóle będzie nam wszystkim lepiej. Kochajmy się i nie emitujmy świństwa takiego jak CO2!! Ja nawet wolniej oddycham z tego powodu.
To dla ciebie kolego.
Czekam na wyścigi. Przy pierwszym okrążeniu 20 samochodów by się poszło jebać.
"JP" to orientacja seksualna j=jestem p=pedałem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów