alternatywne zakończenie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
alternatywne zakończenie
@up
Kolego, chujowe moga byc Twoje pocalunki z chlopakiem.
Klasyka jak dla mnie.
Czolowe miejsce wraz z "skazani na shawshank, 9 kompania...."
Kolego, chujowe moga byc Twoje pocalunki z chlopakiem.
Klasyka jak dla mnie.
Klasyka jak dla mnie.
Jak filmy współczesne mogą być "klasyką"?
wiesz dla niektórych filmy klasyka to takie które oglądali w dzieciństwie i teraz mogą sobie o nich opowiadać ....
...szkoda że dla niektórych dzieciństwo sie jeszcze nie skończyło -.-
...szkoda że dla niektórych dzieciństwo sie jeszcze nie skończyło -.-
Suty_dziobaka napisał/a:
Jak filmy współczesne mogą być "klasyką"?
Klasyk to pojęcie, które warto zrozumieć. To nie tylko dzieła już, które zostały tworzone w odległych czasach. To dzieła, które uważane są za jedne z najwybitniejszych/najważniejszych w danym gatunku.
Dziekuje kolegą u gory
często wysługujesz się kolegą w takich sytuacjach?
Dodam, że scenka z panną i samochodem jest z pierwszej części Zabójczej Broni.
za skalanie mojego ulubionego filmu niema piwa
Film pomija najfajniejsze lata życia Foresta, a dodali jakieś gówno gdzie biega. W tym wypadku książka >>> film.
W dramatach mistrzostwo osiągneli Tarkowski, Kieślowski, Bergman i Antonioni. Z obecnych twórców dają radę Haneke, Paul Thomas Anderson czy chociażby papcio Eastwood. Czy wobec ich dorobku można dwie produkcje familijne uznać za klasyki gatunku? Nie za bardzo... Idziemy dalej.
Kino wojenne.
"9 Kompania" to naprawdę przyzwoity film, ale też trudno podpiąć go pod klasykę. "Most na rzece Kwai", "Pluton ", "Full Metal Jacket", "Okręt", "Tylko dla orłów", "Czas Apokalipsy"... to jest klasyka kina wojennego.
A czy któryś z filmów wymienionych przez P(r)OLAND-a jest jednym z najlepszych w swoim gatunku?
W dramatach mistrzostwo osiągneli Tarkowski, Kieślowski, Bergman i Antonioni. Z obecnych twórców dają radę Haneke, Paul Thomas Anderson czy chociażby papcio Eastwood. Czy wobec ich dorobku można dwie produkcje familijne uznać za klasyki gatunku? Nie za bardzo... Idziemy dalej.
Kino wojenne.
"9 Kompania" to naprawdę przyzwoity film, ale też trudno podpiąć go pod klasykę. "Most na rzece Kwai", "Pluton ", "Full Metal Jacket", "Okręt", "Tylko dla orłów", "Czas Apokalipsy"... to jest klasyka kina wojennego.
Aż mnie naszła ochota obejrzeć Forresta A co do klasyków, to można duuużo wymieniać, nie tylko dramatów i wojennych
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów