📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Stary sprzeda dwa czołgi na lewo i będzie na nowe autko
nie za bardzo bo to właśnie z Polski takie okazje jechały na Ukrainę , Rosję i takie inne kraje. Tam ceny używek są wyższe
PabloSkills napisał/a:
Trafi do Polski i pójdzie jako okazja.
nie za bardzo bo to właśnie z Polski takie okazje jechały na Ukrainę , Rosję i takie inne kraje. Tam ceny używek są wyższe
Proponuję wypierdalać z takim kontentem z sadistika. Tiktok chętnie przyjmę to gumno.
Serce się raduje, ale miałam nadzieję na więcej. Ten co go wyciągał jechał po lodzie pod górę a więc była duża szansa że dołączy do kolegi, zaś wyrób człowiekopodobny z łopatą stał na lodzie kiedy ten się łamał.
Proponuję wypierdalać z takim kontentem z sadistika. Tiktok chętnie przyjmę to gumno.
No dobre „gumno” nie jest złe! Proponuje abys zobaczył czy Coe nie ma w piwnicy. Idź śmiało.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów