📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kruca fuks. Mieli szczęście, wyłapać z takiej opony w pysk - mogłoby skończyć się boleśnie.
w kole fortuny wygrales.....
wycieczke 2 tygodniowa all inclusive do szpitala
wycieczke 2 tygodniowa all inclusive do szpitala
KCM:* napisał/a:
Kruca fuks. Mieli szczęście, wyłapać z takiej opony w pysk - mogłoby skończyć się boleśnie.
Jakie opony, to są koła. Dziwne, że ten bezpośrednio z ciężarówką niczego nie zauważył, nie próbował trąbić czy w inny sposób zatrzymać kierowcę. Bo to raczej się nie stało w ułamku sekundy, pewnie wcześniej biły te koła jak głupie. No dobra, pomądrzyłem się to sobie otworzę piwo w nagrodę
E tam, wypadek, jak wypadek, koło, jak koło, w 13 sek ubrane cycki
Ale i tak piwo leci, dobrze, że się cała tylna oś nie ujebała
Ale i tak piwo leci, dobrze, że się cała tylna oś nie ujebała
Osi nie widziałem ale widziałem jak cały resor gościowi z Kamaza chyba wystrzelił na zakręcie. Na szczęście poszło w pobocze a sam "lot" był bardzo krótki. Co szczerze mówiąc mnie zdziwiło.
Haha ale jebło ;D
Te szyby przednie to jednak kawał dobrej roboty Niejednemu dupsko uratowały
jednak te ruski nie sa takie glupie, widac rosyjscy naukowcy nawet wehikul czasu umia skonstruowac... jak widac ostatni deszcz meteorytow to tylko testy przeprowadzali
brawo dla kierowcy za opanowanie. Słychac ze jedzie z dzieckiem. stało sie trudno nic na to nie poradzimy żyjemy wszyscy cali..
Opanowany to jest kierowca ciężarówki, który nic sobie z tego nie zrobił i pojechał dalej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów