📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to juz nie było by tylko 500 tylko wniosek do sądu o obrazę mandat kolega tak miał :p
Fake, ze az kurwa oczy bola .... Chyba ze zdjecie mu w locie przed jego maska robili. Btw - zauwaz, ze on po jakiej bocznej drodze smiga ( jak na standard niemieckich drog )
Fake jak chuj. Niemieckie fotoradary nie strzelają powyżej 260.
Na Discovery widziałem jak to sprawdzali - tzn. idea była zapierdalać tak, żeby uciec z kadru przed zrobieniem fotki. Okazało się, że powyżej pewnej prędkości radar wogóle nie odpala.
Na Discovery widziałem jak to sprawdzali - tzn. idea była zapierdalać tak, żeby uciec z kadru przed zrobieniem fotki. Okazało się, że powyżej pewnej prędkości radar wogóle nie odpala.
A ułamek sekundy później pierd*lnął w słup na środku drogi na którym był fotoradar...
k0m0r napisał/a:
Fake jak chuj. Niemieckie fotoradary nie strzelają powyżej 260.
nie tylko w niemczech, ogólnie większość fotoradarów tak ma, a poza tym na chuj w niemczech fotoradary jak można pruć ile fabryka dała?
Yalo napisał/a:
nie tylko w niemczech, ogólnie większość fotoradarów tak ma, a poza tym na chuj w niemczech fotoradary jak można pruć ile fabryka dała?
Ale autobahny po których możesz zapierdalać ile dusza zapragnie to nie jest duży procent. Fakt - mają dużo autostrad i w zajebistej jakości, co nie znaczy, że wszędzie jeździsz ile chcesz.
troche photoshopa, troche pomysłowości i zdjęcie gotowe bo nie chce mi sie wierzyć że w III Rzeszy mają fotoradary na środku drogi widocznie twórcy mózgu zabrakło
Przecież zdjęcie jest robione na RIGu (wysięgnik montowany do auta, a póżniej zamazany w PS'ie) widać, że obiektyw jest przed autem i jedzie razem z nim (rozmazane tło) a nie stoi obok i cyka z fleszem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów