📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
czmielu8 , a co Ty taki znawca, co ? Testowało sie
Z używek używanych do czyszczenia najrozmaitszych rzeczy mamy jeszcze potężne GBL. Używa się tego by pucować chrom. Smacznego.
badylon napisał/a:
Co to za chujowe profilowe? W internecie już też nie ma dla was miejsca lewackie psy
Sam jesteś lewakiem, pedale. To logomojej organizacji -Onaniści Zjednoczeni W Zwalczaniu Lewactwa- Frakcja Kucotrzep . Zamiast trzepać kuca przed kompem w domu onani... organizujemy się w grupy, które biją hippisów i narkomanów na dworcach. W ten sposób służymy Ojczyźnie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów