📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Chamy jedne. W dzieciństwie sklejałem różne modele z drewna i kupowałem sporo butaprenu, po jakimś czasie nie chcieli mi go sprzedać na osiedlu. Nie rozumiałem dlaczego...
e tam pierdole na ośce mam takiego gościa co jak się na wdycha tego daje zajebiste koncerty na pół osiedla klapą od zsypu stąd jego ksywa "skrzypek"
To teraz zacznie się opłacać pod gimnazjami stać i butapren sprzedawać. Czarny rynek tylko na to czeka.
Co to za chujowe profilowe? W internecie już też nie ma dla was miejsca lewackie psy
Od kiedy można wrzucać zdjęcia bez opisu?
Chyba pomyliłeś butapren z wikolem:) Kiedyś to czadu dawał taki fajny płyn do czyszczenia głowic w magnetowidach (kurwa, czy jeszcze ktoś pamięta co to jest?) w takich małych fioleczkach
Chyba pomyliłeś butapren z wikolem:) Kiedyś to czadu dawał taki fajny płyn do czyszczenia głowic w magnetowidach (kurwa, czy jeszcze ktoś pamięta co to jest?) w takich małych fioleczkach
W sklepach z materiałami budowlanymi ogromna większość takich klejów ( butapren, omnipren itp.) idzie na ćpuny, a 95% denaturatu w celach spożywczych dla alkoholików, którzy od samego rana trzęsą się w krzakach żeby coś z rana wypić. Tylko Czekaja jak ktoś rano otworzy sklep.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów