📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Się śmiej. Robiłem coś tam kiedyś na jednym forum na którym ludzie robią zdjęcia przyrodzie.
Potrafią oni stać zamaskowani w wodzie po pas przez parę godzin (zwykle zaczynają wcześnie rano zaraz po wschodzie słońca) żeby tylko złapać jedno-kilka ujęć. Poza tym pakują w sprzęt fotograficzny niesamowite pieniądze, za który mogliby sobie np. samochód kupić. Ale przyznam że zdjęcia były świetne, podziwiam tych ludzi, ich zapał i cierpliwość
Potrafią oni stać zamaskowani w wodzie po pas przez parę godzin (zwykle zaczynają wcześnie rano zaraz po wschodzie słońca) żeby tylko złapać jedno-kilka ujęć. Poza tym pakują w sprzęt fotograficzny niesamowite pieniądze, za który mogliby sobie np. samochód kupić. Ale przyznam że zdjęcia były świetne, podziwiam tych ludzi, ich zapał i cierpliwość
akurat ja pasjonuje się makro i wiem że chodzenie w metrowej w trawie przy pełnym słońcu z kilku kilogramowym aparatem na szyi nie jest wcale takie zajebiste
to koles na glebe sie wylozyl zeby tej blondi fajne zdjecie zrobic a ta stoi jak lebioda:))
Esne napisał/a:
akurat ja pasjonuje się makro i wiem że chodzenie w metrowej w trawie przy pełnym słońcu z kilku kilogramowym aparatem na szyi nie jest wcale takie zajebiste
Dlatego ja preferuje fotografie motoryzacyjną. Fotki często się robi pod daszkiem w cieplutkich pomieszczeniach w towarzystwie pięknych modelek i obiekt nie próbuje uciekać, a nawet jeśli to i tak nie muszę przedzierać się przez jakieś chaszcze zakradając się do niego przez godzinę
Esne napisał/a:
chodzenie w metrowej w trawie przy pełnym słońcu z kilku kilogramowym aparatem
O tak?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów