📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
PvP deathmatch wszyscy na wszystkich takiego tam cska mają
W ramach indyjskiego programu kosmicznego trenują, na razie na sucho, walkę na miecze świetlne
Bitwa pod Bazarem
Przynajmniej dobre kebsy robią, chociaż taki z nich pożytek
yyyyy, to chyba nie ci....
Ci robią kurczaka curry. Czyli takiego kurczaka zajebanego w mętnym pikantnym sosem, żeby ukryć że kurczak jest nieświeży, brudny i że nie jest kurczakiem
janlew napisał/a:
...żeby ukryć że kurczak jest nieświeży, brudny i że nie jest kurczakiem
tak jest, wszystko to są nowomodne gówna; naróbcie sobie dużo bigosu na zapas, bigos kilkakrotnie podgotowanym jest paradoksalnie coraz lepszy i smaczniejszy...
Halman napisał/a:
tak jest, wszystko to to nowomodne gówno; naróbcie sobie dużo bigosu na zapas, bigos kilkakrotnie podgotowanym jest paradoksalnie coraz lepszy...
Zjadłbym bigos.
Ponoć ten kraj posiada broń nuklearną, kurwa jestem wysoce podziwu dla nich
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
McQurwa napisał/a:
Ponoć ten kraj posiada broń nuklearną, kurwa jestem wysoce podziwu dla nich
Posiada, ok 140 szt. Jak i rosja która ma 7000 głowic a przeciętny obywatel smaruje chleb gównem żeby z głodu nie zdechnąć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów