Pamiętacie co ryży cwel obiecywał?
Ogólnie polecam kanał na yt tego gościa (na co dzień zajmuje się tym gównem)
Proponuje Zrobić duży temat na to wszystko (lub jeżeli jest takowy wrzucić mój post do niego)
...ale miałbym bajer w domu, kurwa zostawił to brać, brać i nie patrzeć...nie zbiednieją skurwysyny złodzieje
Jedno pytanie czy taki fotoradar ma nadajnik gps ?
...ale miałbym bajer w domu, kurwa zostawił to brać, brać i nie patrzeć...nie zbiednieją skurwysyny złodzieje
Zamiast edukować kierowców już od samego początku (polecam przeczytanie zasad zdobywania prawa jazdy w Norwegii albo w Finlandii), budować kładki, przejścia podziemne to lepiej kupić fotoradar i niech zapycha skarbonkę bo na tablety nie wystarczy dla tego jebanego złodziejstwa.
jeżeli chodzi o kładki to taka może kosztować nawet i 1mln złotych, to jednak musi być solidne i stosunkowo wysokie, a przejście podziemne to koszty są jeszcze większe do tego jeszcze dochodzi utrzymanie... tylko wiesz jaki jest problem? do kosztów wybudowania jednego lub drugiego dolicz jeszcze postawienie 3metrowego muru wzdłuż całej ulicy bo ludzie i tak tam nie pójdą bo przecież tutaj ma bliżej...
osobiście jestem jak najbardziej za przepisowym poruszaniem się po drogach, jednak z drugiej strony w przypadku mandatu jestem za każdą próbą jego niezapłacenia jeżeli tylko istnieje taka możliwość właśnie z powodu tego że pieniądze zamiast iść do policji na sprzęt/szkolenia to idą między innymi na loty Warszawa-Gdańsk
a co do przytaczanej przez ciebie Finlandii, przekroczenie prędkości o 30km/h i więcej w terenie zabudowanym może skutkować odebraniem prawa jazdy i skierowaniem sprawy na prokuraturę i potem sąd decyduje o karze
w Norwegii natomiast, przekroczenie o więcej niż 30km/h w terenie zabudowanym = 18dni paki, to jest dopiero
Kładka za milion złotych? A z czego ona ma być z marmuru?