18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 7 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
fotoradar obywatelski
Rysiek86 • 2014-11-01, 0:40
Piotr Braun, mieszkaniec Buchałowa w woj. lubuskim, przy wiejskiej drodze postawił atrapę fotoradaru. Chce w ten sposób zmusić przejeżdżających przez wieś kierowców do ograniczenia prędkości. Postawienie fotoradaru popierają mieszkańcy wioski, którzy czują się zagrożeni przez pędzące przez wieś samochody. Również policja nie ma nic przeciwko obywatelskiej postawie mieszkańca. Prowizoryczny fotoradar zrobiony jest ze starego rzutnika "Bajka" znalezionego na strychu i podpór od krowiego pastucha.

Link do materiału Filmowego

[ Komentarz dodany przez: Angel: 2014-11-01, 16:25 ]
PowerboBass napisał/a:

Pewnie "się nie dało"

Zgłoś
BongMan 2014-11-01, 0:46 65
Biorąc pod uwagę nazwisko to i tak dobrze że postawił tylko fotoradar, a nie gniazdo cekaemów.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
hubi96 2014-11-01, 7:47
Niech jeszcze stroboskop dostawi, będzie miał większą zbieralność. Może ktoś naprawdę się wystraszy, zatrzyma i zapłaci
Zgłoś
KrisCFC 2014-11-01, 9:34 3
Niech się złożą Ci mieszkańcy i kupią ze dwa progi zwalniające i postawi obok siebie w odległości np. 10 metrów. Też powinno pomóc

Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Zgłoś
Arathnmor 2014-11-01, 9:51
Zajęcie pasa drogowego, nie ma tak łatwo z progami.

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
A................z 2014-11-01, 10:06
Nie ma piwa za lenistwo, wstawiać filmiki na serwer sadistica, bo nie chce mi się oglądać jakiś reklam !!
Zgłoś
~PowerBoBass 2014-11-01, 12:18 2
Abrez napisał/a:

Nie ma piwa za lenistwo, wstawiać filmiki na serwer sadistica, bo nie chce mi się oglądać jakiś reklam !!

Pewnie "się nie dało"

Zgłoś
B................k 2014-11-01, 14:37
Placebo... działa? Działa!
Zgłoś
z................m 2014-11-01, 14:40 9
Zapoznaj się z definicją słowa placebo.
Zgłoś
raper900 2014-11-01, 17:43
Gdyby tam działała straż miejska to by mu już tak łatwo nie było.

Zgłoś
NWC 2014-11-02, 15:17 1
Sory ale lepszy bym z kartonu albo desek wystrugał, to nawet nie wygląda jak radar...

Prawdziwy mężczyzna jest w stanie zarobić więcej pieniędzy niż jego kobieta jest w stanie wydać...
Zgłoś
Sinus 2014-11-02, 20:34 10
Niech stoi atrapa. Przynajmniej po kieszeni nikogo nie uderzy. Wilk syty i owca cała. Dopóki się wieść nie rozniesie, że to atrapa... czyli już, hahaha....
Zgłoś
t................x 2014-11-02, 23:17 1
co nie
Zgłoś
Penc 2014-11-03, 8:21
Szwagier Hitlera

Better dead than red!
Zgłoś
devonisch 2014-11-03, 9:53
Taki rzutnik kosztuje ze 200 stówki na allegro.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów