📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W jakiś wiadomościach o nim gadali wczoraj. Zajebisty pomysł i zajebiste wykonanie. Szkoda tylko, że gęby nie zasłonił, bo by mu chuja zrobili, a tak 200 zeta lżejszy.
A na marginesie, to kto jechał kiedykolwiek trasą na Słupsk przez gminę Człuchów, to wie, że w każdej wiosce stoi fotoradar i napierdala jak pojebany.
A na marginesie, to kto jechał kiedykolwiek trasą na Słupsk przez gminę Człuchów, to wie, że w każdej wiosce stoi fotoradar i napierdala jak pojebany.
Czy tylko mi się wydaje, że mówiąc "stringi silikonowe" gość miał na myśli prezerwatywę?
Gdzie jak gdzie ale w takiej Hameryce na 100% obyłoby się bez mandatów i kar a cała sprawa zakończyłaby się uśmiechami na twarzach. Pod względem poczucia humoru "aparatu bezpieczeństwa" jesteśmy 1000 lat za nimi.
Sąd się stringów nie dopatrzył ale i niczego innego również. A mandat lub grzywnę jaką można za to wykroczenie dać to max 300zł i gdzie tu kurwa prawo???
Za przekroczenie prędkości na rowerze, nie ma sensu płacic mandatu, nie masz obowiązku posiadania prędkościomierza węc chuja wam mogą zrobic.
Ręka w górę kto przejeżdżając przez Biały Bór nie dostał zdjęcia z tego jebanego fotoradaru
ale rower nie ma licznika prętkości także można podważyć oskarżenie bo niby skąd miał wiedzieć czy przekracza prędkość ?? W Kościerzynie był podobny przypadek kolo z drogówki wyśmiał straż miejską w wywiadzie dla miejscowej gazety
ludzie, prawo w naszym kraju nie istnieje. Tzn. istnieje, ale tylko dla tych którzy mają siano. Taka jest kurwa prawda
link do reportażu w faktach:
tnij.org/golasbb
a na fb akcja wsparcia dla "pokrzywdzonego" ;D
"Kasa dla Golasa"
tnij.org/golasbb
a na fb akcja wsparcia dla "pokrzywdzonego" ;D
"Kasa dla Golasa"
Dokładnie, nie ma obowiązku posiadania w rowerze prędkościomierza wskazującego, zatem kierujący nie wie z jaką prędkością się porusza. Koniec kropka.
stalowyszczur napisał/a:
@2up
Jakie dwiescie. Tysiac sto.
Zlosliwe kurwy.
Brawo dla kolesia.
Byłoby 200zł, nie przyjął mandatu, sprawa trafiła do sądu i dostał 1000zł
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów