mogliby tak wszystkie...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To już terroryzm, bez kitu
ale to bylo sadystyczne.Bez przesady kurwa z takimi filmikami
behemoth8708,
Widze ze napisałeś od chuja sadystycznych tematów...
Na dodatek w porównaniu ze mną jesteś tu dłuzej, więc daruj sobie takie komentarze...
Widze ze napisałeś od chuja sadystycznych tematów...
Na dodatek w porównaniu ze mną jesteś tu dłuzej, więc daruj sobie takie komentarze...
behemoth8708 napisał/a:
ale to bylo sadystyczne.Bez przesady kurwa z takimi filmikami
dlatego jest w "czarnych filmikach" a nie w dziale "hard"
behemoth8708 Ile razy ta kwestia była poruszana na tym forum
To , że jeżdżę szybko nie oznacza, że niebezpiecznie
Linekk napisał/a:
A bezpieczeństwo?
Modliszka napisał/a:
A wypadki to fikcja, podobnie jak holokaust według doktora Ahmadineżada?
Linekk napisał/a:
A wypadki to fikcja, podobnie jak holokaust według doktora Ahmadineżada?
Twoim zdaniem Szybko=niebezpiecznie Ok . Pisząc wcześniejsze posty miałam na myśli siebie a nie ogół . Nie znasz mnie i nie wiesz jakim jestem kierowcą i bez fałszywej skromności, jestem bardzo dobrym . I wyznacznikiem tego nie jest predkość z jaką się poruszam na drogach , owszem jeżdżę szybko ale wiem kiedy mogę sobie na to pozwolić.
Modliszka napisał/a:
Twoim zdaniem Szybko=niebezpiecznie Ok . Pisząc wcześniejsze posty miałam na myśli siebie a nie ogół . Nie znasz mnie i nie wiesz jakim jestem kierowcą i bez fałszywej skromności, jestem bardzo dobrym . I wyznacznikiem tego nie jest predkość z jaką się poruszam na drogach , owszem jeżdżę szybko ale wiem kiedy mogę sobie na to pozwolić.
Każdy tak mówi, a potem się dziwi "jak to się mogło stać".
Agaliarept napisał/a:
Każdy tak mówi, a potem się dziwi "jak to się mogło stać".
Nie wiem jak mówią inni . Odpowiadam za siebie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów