📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Za to że gość nie ciął w ch..a i przyznał się jak w rosji (to że napisałem to z małej litery, to nie przypadek) ratuje się zakładników, stawiam piwo.
wkurwia mnie akcent jakim on gada...kurwa, pracuje z wieloma rosjanami, łotyszami i żaden, ale to żaden nie ma takego popularnego, "rosyjskiego" akcentu. pis joł.
to nie moc karabinu...pier...ć w ładunek wybuchowy to można z byle jakiej broni i nie potrzeba karabinu snajperskiego
Mówi jak ruscy z gier City Interactive
Zazdroszczę temu kolesiowi zabawek ale również i tego, że robi to co lubi i w dodatku zgarnia na tym dobrą kasę
@Arnold1718
Ależ z ciebie (to że napisałem to z małej litery, to nie przypadek) pogardliwy człowiek!
Ależ z ciebie (to że napisałem to z małej litery, to nie przypadek) pogardliwy człowiek!
Hehe a najlepsze jest to, że najpierw jest dziura później dźwięk. Ile tak pocisk ma? 800m/s?
Piotrkowski napisał/a:
Mały pokaz umiejętności karabinu snajperskiego używanego przez SWAT
Jest moc.
to karabin może posiadać umiejętności?
Pierdolenie... Połowa z sadoli na pewno już z tego strzelała tylko każdy boi się wyśmiania i nie mówi reszcie!
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów