📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mi tam się najbardziej podobał fragment ze spawarką i lodem
z którego to roku film??
W amerykańskich filmach ludzkie ciała z niebywałą łatwością kruszą drewno i (czasami) ściany.
Jeden z moich ulubionych filmów
Genialny film, najlepsza i tak jest spawarka i gilotyna do papieru
tak mogła by wyglądać reklama castoramy, praktikera czy czegos w tym klimacie
Ta, Warzone lepszy Tutaj sadystyczna scena to byla, jak mu kombinerkami kolczyki z gęby wyrywal ;]
"tak mogła by wyglądać reklama castoramy, praktikera czy czegos w tym klimacie " Nasze produkty przetrzymają wszystko a inne nie. Castorama nie pozwól rozjebać sobie mieszkania
no, motyw z mieskiem i lodem był dobry - siła autosugestii jak to w jakimś filmie gadali.. (S.L Jackson w nim grał.. w kilcie)
Ja tam wolałem grę Ogólnie lepsza była. Ta scena z ruskim też była, ale nie tak jak tu i rusek przeżył. Film zacny, ale końcówka taka sobie(Jak skończył mordować mafiozów i skończył z tym ostatnim).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów