📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:43
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Za "sorry, ze Ci przerwałem" respekt. Uwielbiam interakcje scena kontra widownia. Standup tez całkiem całkiem.
jachyba napisał/a:
Można prosić o szczegóły? Nie kradnę dowcipów tylko opowiadam swoje. Jak możesz to napisz co to za komik, bo nie lubię takich sytuacji. Pzdr
"ChybaTy"
... Gdybym wiedział, jak skitrać swoje informacje w sieci to bym Cie pocisnął jak burą suk[e]
Bardzo udany występ, uwielbiam stand-up'y amerykańskie z mega ostrym humorem - np. Louis CK (the best!), uważam, że brakuje tego w Polsce - oby tak dalej
powodzenia w dalszej karierze. Ostatnio stałem się fanem stand upów, ze względu na sporą liczbę moich znajomych którzy to praktykują. Osobiście uważam, że jest to jedna z lepszych opcji na wieczorne piwerko ze znajomymi bądź laską! Trzymaj się
kolejyn załosny pajac, ktory inspiracje do swoich ypocin czerpie z czyjegoś nieszczęscia (dzieci w afryce)
aśmiewanie sie z innych z ich kalectwa i biedy
brawo, kabaret w chuj na wysokim poziomie
@up
Idź być napinaczem gdzie indziej. To jest sadistic, a nie gorzkie żale. Swoją drogą - 90% Twoich postów to narzekanie - w chuj smutne musisz mieć życie.
Do autora: Nie cierpię kabaretów, stand-up'y też omijam szerokim łukiem. Mimo to przyznam, że rozbawiłeś mnie i bardzo mi się podobało. Tak trzymaj
Idź być napinaczem gdzie indziej. To jest sadistic, a nie gorzkie żale. Swoją drogą - 90% Twoich postów to narzekanie - w chuj smutne musisz mieć życie.
Do autora: Nie cierpię kabaretów, stand-up'y też omijam szerokim łukiem. Mimo to przyznam, że rozbawiłeś mnie i bardzo mi się podobało. Tak trzymaj
Motyw z czapką podjebany z innego stand up'a ale ogólnie nieźle ci wyszło
borisklinga napisał/a:
kolejyn załosny pajac, ktory inspiracje do swoich ypocin czerpie z czyjegoś nieszczęscia (dzieci w afryce)
Choćbyś był nie wiadomo jak zajebisty w swojej dziedzinie, zawsze znajdzie się jakiś pierdolony gimbus na Sadolu, który powie ci, że jesteś żałosny.
Ile się płaci takiej widowni?
jachyba napisał/a:
Można prosić o szczegóły? Nie kradnę dowcipów tylko opowiadam swoje. Jak możesz to napisz co to za komik, bo nie lubię takich sytuacji. Pzdr
tez tak pomyslalem ze zawinales ten zart z czapka od Michała Kempy
zrobiles to samo co on w programie "comedy central prezentuje"
to jest w tym odcinku na yt /watch?v=1igVQOD0grk
a i za material piwo
qrvishon napisał/a:
tez tak pomyslalem ze zawinales ten zart z czapka od Michała Kempy
zrobiles to samo co on w programie "comedy central prezentuje"
to jest ten odcinek ale cos mi nie chce sie wczytac
moze u Ciebie bedzie dzialalo to obczaj
a i za material piwo
Zgadza się. Michał robił motyw z czapką. Puszczał ją w obieg po widowni. Moim zdaniem moja wersja jest inna niż Michała, dlatego zrobiłem to bez żadnych oporów. Tutaj troszkę tego nie widać, ponieważ fragment poprzedzający motyw z czapką jest wycięty. Pokazuję oburzenie, że ktoś uważa mnie za Rumuna, po czym zachowuję się jak Rumun prosząc o pieniądze. Tak czy siak już nie robię tego motywu na scenie bo za mało kasy wpadało
Tragicznie niski humor, nic dziwnego, że występujesz w jadłodajni dla bezdomnych
jachyba, jesteś zdrowo pojebany Wariat, masz też dobre teksty, choć czasem jedziesz strasznie sucho. Ale OK, każdy jest inny, niemniej ja jestem na tak. Piwo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów