📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:43
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
fajnie fajnie, podoba mi sie, koles cos robi, jakos sie realizuje, napewno duzym wyzwaniem jest stanc przed publika i musiec ich rozsmieszyc, tym bardziej, ze na smiech ludzi wplywa wiele czynnikow, od ich nastroju ogolnego, poczucia humoru, zrozumienia zartu, do tego dochodzi twoj stres, przy kabaretach widac, ze gdy graja ten sam skecz to sytuajce skeczowe nie zawsze smiesza taksamo, no wystep to jest chwila, atmosfera itp. ja sam wiem bo gram koncerty, i wiem jak roznie bywa z publika, pozdrowionka
Naziolek napisał/a:
Tragicznie niski humor, nic dziwnego, że występujesz w jadłodajni dla bezdomnych
Przyjebałeś się w jednym temacie, przypierdalasz się w kolejnym. Nie podoba się, to scroll down, jak to sam gdzieś ująłeś. Nikt nie każe Ci oglądać kabaretów czy komików.
Poza tym Twoje teksty w stylu jadłodajni dla ubogich są na najniższym możliwym poziomie. Tak Cię boli, że komuś coś wychodzi? Przykry jesteś.
Jestes wspanialy.
Gratuluje dystansu do swojej osoby - jest, to wielka zaleta.
Brawa dla tego Pana!
Gratuluje dystansu do swojej osoby - jest, to wielka zaleta.
Brawa dla tego Pana!
Zdecydowanie piwo. Dawać czadu chłopaki!
W końcu coś co nie jest ani gwarą śląską ani
tym samym żartem odgrzewanym przez 15 lat.
W końcu coś co nie jest ani gwarą śląską ani
tym samym żartem odgrzewanym przez 15 lat.
Wczoraj wrzucałem fragment swojego występu. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony ilością piw, które będę pił do końca roku
1 raz tutaj nikt nie mówił, że jestem debilem, niedorozwojem itd. więc zobaczymy czy dziś też się uda
Tym razem kilka słów o Milionerach i Hubercie
Źródło: youtube.com/user/KomediowaTV
1 raz tutaj nikt nie mówił, że jestem debilem, niedorozwojem itd. więc zobaczymy czy dziś też się uda
Tym razem kilka słów o Milionerach i Hubercie
Źródło: youtube.com/user/KomediowaTV
nieudany występ. przykro mi. ale dam Ci piwo.
Ogólnie jestem przeciwny wrzucaniu kabaretów na sadistica. Jestem na nie.
Ale ty jesteś zabawny...
tak to jest jak się nie płaci abonamentu rtv .. rodzina domaga się rozrywki, więc najstarszy syn służy jako repacement. Idealnie gdy syn jest ćpunem .. łatwiej zmienić kanał
Czy to był udany występ? .. jesteś pewien? .. ale na pewno?
Czy to był udany występ? .. jesteś pewien? .. ale na pewno?
666 piwo, zdrówko Pawblos
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów