Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pierdolone bydło, gówniany sport gdzie i tak bardziej zrzesza patoli wokół siebie i tych jebanych klubów niż normalnych ludzi.
I wcale nie chodzi dla tego że jest popularny to jest i większy procent patoli bo siatkówka jest również popularna, a nie ma prawie w ogóle takich kurwa incydentów i debili wokół niej.
Piłka nożna < cokolwiek innego
Tyle kasy w to gówno ładują a 0 wynikó jest tyle innych dyscyplin gdzie polacy odnoszą wielkie sukesy a muszą żebrać na drobne dofinansowanie albo dokładać ze swoich chuj w dupe wszystkim tym pseudo kibicom.
A daj spokój, w 2007r. stałem w kolejce podeszli we trzech opluli mnie tak za nic powiedzieli jesteśmy z górnika zabrze i wjebali się w kolejkę
Zbysław, w końcu powiedziałeś "Jebać górnik".
sadistic.pl/jebac-gornik-d-vt452255.htm
Facet musi mieć jaja między nogami Nie między oczami żałośni hipokryci
Prawdziwy kibic broni swoich barw
uwielbiam jak w imię miłości do klubu czyścicie kosy miedzy zebrami...
Agresji nie wymyślili kibice Agresja jest z nami jeszcze przed Kibicami Nie będę ci dawała przykładów Bo głupiego to madrosc nie sięga poza schody piwnicyuwielbiam jak sobie w imię miłości do klubu czyścicie kosy miedzy zebrami...
jebane kibicowskie zwierzęta w klatkach...
W Polsce tacy są nazywani patriotami i obrońcami narodu w razie wojny
W Polsce tacy są nazywani patriotami i obrońcami narodu w razie wojny
Tak a pedałów pedałami
Agresji nie wymyślili kibice Agresja jest z nami jeszcze przed Kibicami
jak dla mnie to możecie się powyrzynać wzajemnie w imię barw klubowych... macie moje błogosławieństwo.
jak dla mnie to możecie się powyrzynać w imię barw klubowych.. macie moje błogosławieństwo.
W imię barw Polski wyszedł byś z piwnicy i walczył?Czy tylko na marsz tęczowych twa ;dupa się rusza;?
W imię barw Polski wyszedł byś z piwnicy i walczył?Czy tylko na marsz tęczowych twa ;dupa się rusza;?
Potraficie obrażać tylko innych Kibiców ,wiarę itp a rzadacie tolerancji w podłóg siebie Jesteście tak zajebiście tolerancyjni że brać przykład tylko z was
Wracaj do kuchni bo ci sie jedzenie przypali , chyba coś ci sie pojebało.. każesz nam tolerować bandytów/patosów i kryminalistów..
Kogoś co niszczy mienie publiczne czyli za nasze pieniądze kogoś kto jest zagrożeniem dla otoczenia jak i samego siebie choć jego samego mi nie szkoda...
Widać ty lubisz jak cie mąż bije i po wszystkim mu jeszcze dziękujesz..
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów