18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:42
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne
🔥 Ucieczka z pokoju przesłuchań - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Z................w 2022-05-23, 9:24 3
A daj spokój, w 2007r. stałem w kolejce podeszli we trzech opluli mnie tak za nic powiedzieli jesteśmy z górnika zabrze i wjebali się w kolejkę
Zgłoś
Quassar 2022-05-23, 9:35 13
Widać po minie laski nie jest zadowolona z kibicowania, nawet swoich -,-

Pierdolone bydło, gówniany sport gdzie i tak bardziej zrzesza patoli wokół siebie i tych jebanych klubów niż normalnych ludzi.
I wcale nie chodzi dla tego że jest popularny to jest i większy procent patoli bo siatkówka jest również popularna, a nie ma prawie w ogóle takich kurwa incydentów i debili wokół niej.

Piłka nożna < cokolwiek innego

Tyle kasy w to gówno ładują a 0 wynikó jest tyle innych dyscyplin gdzie polacy odnoszą wielkie sukesy a muszą żebrać na drobne dofinansowanie albo dokładać ze swoich chuj w dupe wszystkim tym pseudo kibicom.

Zgłoś
baronturbina 2022-05-23, 10:55 2
Rekrutacja do hools nie wymaga CV. Nie wymaga posiadania mózgu, skończenia szkoły.

Zbysław napisał/a:

A daj spokój, w 2007r. stałem w kolejce podeszli we trzech opluli mnie tak za nic powiedzieli jesteśmy z górnika zabrze i wjebali się w kolejkę

Zbysław, w końcu powiedziałeś "Jebać górnik".
sadistic.pl/jebac-gornik-d-vt452255.htm
Zgłoś
zwierzak30 2022-05-23, 11:13
@Halman.
Czy naprawdę trzeba to pisać? Tobie? Staremu sadolowi?

Pleas .
Zgłoś
Aga2010 2022-05-23, 13:46 2
Nie dzielcie skóry na Niedźwiedziu cioty Dla was to ważne marsze tolerancji i walenie w dupę ze wzajemnością a potem lodziki w pobliskim parku i gangrena się rozprzestrzenia Prawdziwy kibic broni swoich barw tak jak prawdziwy Polak będzie bronił Coś nad? Rurkowe cioty?

Facet musi mieć jaja między nogami Nie między oczami żałośni hipokryci
Zgłoś
Halman 2022-05-23, 13:50 4
Aga2010 napisał/a:

Prawdziwy kibic broni swoich barw

uwielbiam jak w imię miłości do klubu czyścicie kosy miedzy zebrami...
Zgłoś
Aga2010 2022-05-23, 13:59 1
Halman napisał/a:

uwielbiam jak sobie w imię miłości do klubu czyścicie kosy miedzy zebrami...

Agresji nie wymyślili kibice Agresja jest z nami jeszcze przed Kibicami Nie będę ci dawała przykładów Bo głupiego to madrosc nie sięga poza schody piwnicy
Zgłoś
tranzystor 2022-05-23, 13:59
Halman napisał/a:

jebane kibicowskie zwierzęta w klatkach...

W Polsce tacy są nazywani patriotami i obrońcami narodu w razie wojny
Zgłoś
Aga2010 2022-05-23, 14:03 1
tranzystor napisał/a:

W Polsce tacy są nazywani patriotami i obrońcami narodu w razie wojny

Tak a pedałów pedałami
Zgłoś
Halman 2022-05-23, 14:05 4
Aga2010 napisał/a:

Agresji nie wymyślili kibice Agresja jest z nami jeszcze przed Kibicami

jak dla mnie to możecie się powyrzynać wzajemnie w imię barw klubowych... macie moje błogosławieństwo.
Zgłoś
Aga2010 2022-05-23, 14:10 1
Halman napisał/a:

jak dla mnie to możecie się powyrzynać w imię barw klubowych.. macie moje błogosławieństwo.

W imię barw Polski wyszedł byś z piwnicy i walczył?Czy tylko na marsz tęczowych twa ;dupa się rusza;?
Zgłoś
Halman 2022-05-23, 14:14 10
Aga2010 napisał/a:

W imię barw Polski wyszedł byś z piwnicy i walczył?Czy tylko na marsz tęczowych twa ;dupa się rusza;?

Zgłoś
Aga2010 2022-05-23, 14:14 1
Potraficie obrażać tylko innych Kibiców ,wiarę itp a rzadacie tolerancji w podłóg siebie Jesteście tak zajebiście tolerancyjni że brać przykład tylko z was
Zgłoś
Quassar 2022-05-23, 14:22 5
Aga2010 napisał/a:

Potraficie obrażać tylko innych Kibiców ,wiarę itp a rzadacie tolerancji w podłóg siebie Jesteście tak zajebiście tolerancyjni że brać przykład tylko z was

Wracaj do kuchni bo ci sie jedzenie przypali , chyba coś ci sie pojebało.. każesz nam tolerować bandytów/patosów i kryminalistów..
Kogoś co niszczy mienie publiczne czyli za nasze pieniądze kogoś kto jest zagrożeniem dla otoczenia jak i samego siebie choć jego samego mi nie szkoda...

Widać ty lubisz jak cie mąż bije i po wszystkim mu jeszcze dziękujesz..
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem