📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pięknie to zrobił
Kobiita ni bita jak nieklepana kosa :p
Pewnie feministka, na chuj jej facet wieczorem, toż to seksistowskie świnie, którym tylko jedno w głowie.
Nie frajerzyna, tylko taktyk.
Zaatakował z prawej flanki.
I chyba pedzio bo wziął jej torebkę.
W/g mnie nie pasowała mu do butów.
Zaatakował z prawej flanki.
I chyba pedzio bo wziął jej torebkę.
W/g mnie nie pasowała mu do butów.
to kwintesencja partyzanta-browar leci
Powiedzcie mi ludzie jak inaczej może odebrać alfons dziwce pieniądze????
Toż to najpiękniejsza dziesiona jaką widziałem w tym miesiącu ; )))
Jebany cymbał, nie dość, że uderzył ładną dupeczkę, to jeszcze okradł.. Co za ludzie ..
Z drugiej strony, fajnie wyjebała twarzą na beton
Z drugiej strony, fajnie wyjebała twarzą na beton
Cytat:
Kobiita ni bita jak nieklepana kosa :p
Pozwolę sobie poprawić tą Twoją wiejską wersję:
Kobieta nie bita
jak kosa nieklepana.
Dziękuję.
co za jebany szmaciarz, pewnie kolesiowi by nie dal rady. Takim pizdom to łamać nogi
No racja, powinien jej jeszcze nogi połamac,
Nie wiem czemu, ale moim zdaniem ten filmik jest piękny. Oglądałem z 20 razy i jest w nim coś wspaniałego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów