📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:44
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W Rosji by sobie na to nie pozwolili.
Przypuszczam, że mogą to być okolice departamentu Loir-et-Cher. Jest tam przytulny, choć drogi pensjonat dla osób, które wykazują podobne zachowanie i mniej więcej według mojej rachuby powinny tak wyglądać. Początkowo myślałem, że to jakiś staruszek, a tu zdziwko, bo to młodzieniaszek. Nie pomyślał, bo jak się ma takie rzadkie włosy, to raczej się je strzyże na krótko, na jeżyka, bo przy takiej długości szybko dopadnie go łysienie. Długie włosy łatwiej wypadają niż te krótkie. Z drugiej strony nie miał może na fryzjera, ale jak kogoś we Francji stać na chipsy i to dwie paczki, to fryzjer nie powinien stanowić problemu
kto na poczatku myslal ze to kobieta ?
@up
Ja, na dodatek miałem już gacie na kostkach
Ja, na dodatek miałem już gacie na kostkach
Czemu ten murzyn nie dostał pizdy na ryj, tylko go tam puszczają samopas?
Kurwa we Francji prawdziwych francuzów już prawie nie ma.
Podsumowując jebać ciapaków, cyganów, i Polski Rząd.
Podsumowując jebać ciapaków, cyganów, i Polski Rząd.
tego Ciapatego Brudasa jak i cała resztę wyjebał bym z Europy robią nam tylko syf wprowadzaja swoje religie ideologiczne rządy . ja tak nie chcem więc nie dajmy tym kurwą tak się dalej panoszyć. Haj Hitler
Lać żyda ile wlezie.
Prawie jak w Rosji? No nie sądzę. Żabojady z tymi swoimi niskoprocentowymi winiaczami nie mają polotu do rozjuszonych jakimś paliwem rakietowym ruskich.
jest jeszcze kilka regionów we francji, gdzie nie ma tych jebanych brudasów, czarnych i całego ścierwa, w wakacje mam zamiar sprawdzić jak się żyje w takim normalnym świecie, bez polskich absurdów, bez cyganów i innego kurestwa.
kozak do straszego, jeszcze niepełnosprawnego. dokąd to wszystko zmierza...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów