Świat się zmienia... jest już realna groźba ataku na Syrię a Francja jeszcze nie wywiesiła białej flagi.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:15
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-19, 14:26
🔥
Świąteczny Jarmark w Magdeburgu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a co ma Francja do Syrii ? To hamerykanie chcą atakować. Jak już dojdzie do wojny i Europa się włączy, to będzie rzeźnia ;]
polowa syrii jest we francji wiec sie nie ma co dziwic ze jeszcze nie wywiesili
Co najciekawsze to Francja prawdopodobnie jako jedyna z całej zachodniej Europy chce się dołączyć do ataku
Tego jeszcze nie było!
Pewnie tam pojadą i się poddadzą
Tego jeszcze nie było!
Pewnie tam pojadą i się poddadzą
Cytat:
co ma Francja do Syrii ? To hamerykanie chcą atakować. Jak już dojdzie do wojny i Europa się włączy, to będzie rzeźnia ;]
chłopie, Ty leć studiować dziennikarstwo, masz prawdziwy talent !
@up to strasznie chujowo uczysz bo dawno nie widziałem dobrego dziennikarza...
Francja po prostu nie pcha nosa w obce sprawy. Najlepiej podpisać pakt z USA i walczyć za nich. Oni mają cały kontynent i nikt im nic nie zrobi. Tylko sojusznicy muszą za nich robić.
nabijajcie się z Francji ale to francja jest w G8, to u nich się zajebiście żyje
"bohaterska" Polska też mogła się poddać i może byłaby teraz częścią kolejnego kraju z G8 a nie Europą Wschodnią
"bohaterska" Polska też mogła się poddać i może byłaby teraz częścią kolejnego kraju z G8 a nie Europą Wschodnią
Admix napisał/a:
@up
Ja uczę na uniwersytecie na wydziale dziennikarstwa
Nie ma to jak robić ludzi w chuja
Cytat:
Hy hy hy hyhy.
Dla czego w Paryżu nie wolno odpalać petard?
Bo po pierwszej próbie odpalenia poddał się garnizon paryski.
Bo po pierwszej próbie odpalenia poddał się garnizon paryski.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów