📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Łohoho, szkoda że nie byli takie chojraki na wojnie.
BTW "iść na wojnę bez Francji to jak iść na polowanie bez akordeonu".
BTW "iść na wojnę bez Francji to jak iść na polowanie bez akordeonu".
czemu wieża eiffla jest tak wysoka? żeby białą flagę było widać już z berlina..
2 miliony ludzi z podniesionymi rekami? francuska armia podczas II wojny swiatowej
Dlaczego ich samoloty nazywają się Mirage?
Bo nikt ich nigdy nie widział na polu walki.
Bo nikt ich nigdy nie widział na polu walki.
Polscy też tak potrafią. Tylko czasem jakaś Brzoza się wpierdoli.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów