Niesamowity zbieg okoliczności, że jak przeciwko konkretnie żydom to policja ma z góry rozkaz aby coś zrobić ale jak przeciwko białym i/lub chrześcijanom skandowali to policja miała wywalone jajca.
pszypadek?
W okresie międzywojennym (w Polsce) i wcześniej, w miastach było wysokie prawdopodobnie, że jak wyjdziesz wieczorem to albo nie wrócisz (chyba że w trumnie) albo jak przyjdziesz to pobity i okradziony i to właśnie dzięki policji wszystko zaczęło wyglądać w miarę bezpiecznie, ale widzę że chcesz żeby te czasy wróciły…
Weź sobie poczytaj o międzywojennej tzw. Policji Państwowej, o tym jak tłumiła protesty w Ostrowcu Świętokrzyskim, albo o komisji do badania nadużyć i znęcania się nad więźniami. Normalnie padłem jak przeczytałem Twój komentarz. Daj mi numer do swojego dilera. A nie, to pewnie policyjny magazyn z którego podbierasz.
oczywiście ani na polacie, ani na tvnpo, ani na tvpis tego nie zobaczycie... bo nasze stacje są w rękach... żydów
Czuć od ciebie pieskiem z daleka. "Okoliczność łagodząca dla twojej głupoty" - systemowy slang widać ostro wrył się w banie. Chłopie - ja nie mówię, że policja nie jest potrzebna. Potrzebna jest, ale taka, która ludzi chroni, a nie ciemięży za judaszowskie srebrniki. Dużo można by o tym gadać - ale w tym przypadku nie ma z kim.
Ciekawe zjawisko to sa Polacy ktorzy nienawidza arabow a jak chodzi o Palestynczykow to placza nad ich losem wnieboglosy.
Ja nie jestem hipokryta i nienawidze wszystkich arabow twk samo.