W pełni francuskiej Francji
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
W pełni francuskiej Francji
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie wiem dlaczego, ale mnie to cieszy. CHUJ W DUPĘ FRANCJI i całemu zepsutemu zachodowi!
Po jaką cholerę ich trzymać? Nie można wysłać ich z powrotem do ojczyzny? Bez biletu powrotnego? I tak żadnego pożytku z nich nie ma i nie będzie.
dogip napisał/a:
Po jaką cholerę ich trzymać? Nie można wysłać ich z powrotem do ojczyzny? Bez biletu powrotnego? I tak żadnego pożytku z nich nie ma i nie będzie.
Jakiej ojczyzny? To jest pewnie 5 pokolenie Ahmedów którzy się urodzili we Francji, jeśli we Francji nie pojawi się drugi Hitler to wysłać sobie możesz co najwyżej wyrazy nie zadowolenia na Twitterze.
To jest znikomy procent. Takie zachowanie zdarza sie moze raz na 5 lat. W duzej mierze imigranci we Francji znakomicie sie asymiluja z Francuzami, zenia sie z ich kobietami, zakladaja biznesy, zastaja nauczycielami i lekarzami.
Im wiecej imigrantow w kraju tym wiekszy lad i porzadek. Mam nadzeje, ze do polski przyjedzie jeszcze z 1 lub 15 milionow Ukrainskich braci. Prosze mnie nie obrazac, jesli czegos nie rozumiecie to moj przyjaciel Halman wam wytlumaczy, dlaczego trzeba miec imigrantow w kraju.
Chwala Ukrainie!
Im wiecej imigrantow w kraju tym wiekszy lad i porzadek. Mam nadzeje, ze do polski przyjedzie jeszcze z 1 lub 15 milionow Ukrainskich braci. Prosze mnie nie obrazac, jesli czegos nie rozumiecie to moj przyjaciel Halman wam wytlumaczy, dlaczego trzeba miec imigrantow w kraju.
Chwala Ukrainie!
O kurwa, Francja upada, bo ktoś fajerwerki odpalił w szkole. Legię trzeba wzywać albo Polską kawalerię, to zrobią porządek z ciapatymi.
Nie zesrajcie się, myśmy w szkole nie takie numery odpierdalali, a inwazji karmelowych nie było.
Nie zesrajcie się, myśmy w szkole nie takie numery odpierdalali, a inwazji karmelowych nie było.
Sam rzucałem petardami po szkole, ale hukowymi. Ale na taki numer jak ci beżowi to jeszcze nie wpadłem. Będąc po trzydziestce muszę wejść do byłej budy i wpierdolić tam baterię 40 strzałową.
radek225 napisał/a:
Sam rzucałem petardami po szkole, ale hukowymi. Ale na taki numer jak ci beżowi to jeszcze nie wpadłem. Będąc po trzydziestce muszę wejść do byłej budy i wpierdolić tam baterię 40 strzałową.
Tak, już to widzę. Skończy się na tym, że pójdziesz i z przyzwyczajenia opierdolisz komuś gałę w szkolnym kiblu.
dogip napisał/a:
A co ty się martwisz o żabojadów oni o ciebie się nie martwią oby czarnuchy opanowały france na dobre
Ja pierdole za zadne skarby nie chcialbym chodzic do szkoly w tym Kongo
Za makarona mowie każdemu zabojadowi "Pierdol się z tymi malpami". Mam nadzieję, że będą ich tam.mordowac, a francuskie baby tutaj uciekać i jeszcze za pomoc domowa robić.
Do dzisiaj płacą i przez lata będą płacić cenę kolonializmu, anglia, francja, holandia, i gebelsi mysleli że będą panami świata po wieki. Ale coś im pęka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów