Chyba mają przerwę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Chyba mają przerwę
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
żeli papą żeli mesą
nie chcę być uprzedzony, ale znowu taki cyrk robią smoluchowe zwierzęta, a nie biali.
Ja tam lubie jak sie laski piorą i majteczki spadają a to pedalstwo powinni zblokować to pedalstwo i połowe straży miejskiej w piździec!
rara napisał/a:
Ja tam lubie jak sie laski piorą i majteczki spadają a to pedalstwo powinni zblokować to pedalstwo i połowe straży miejskiej w piździec!
Zostaw juz ten mefedron...
kubol napisał/a:
Szkola? To czarmuch chyba jest tam woźnym...
jasne, czarny i praca. oklamujesz sam siebie.
AndrzejDuda napisał/a:
nie chcę być uprzedzony, ale znowu taki cyrk robią smoluchowe zwierzęta, a nie biali.
Aha, bo w polskich szkołach, to wcale nie ma bijatyk, no nie?
Francuzów tam nie widze
3 razy sprawdzałem bo myślałem, że pomyliłem strony. Ten kto to wrzucił powinien już z godnością opuścić tę stronę i założyć konto na youtubie
Francji już dawno nie ma - trwa przejście na proto-kalifat francuski - statystyki ilu białych francuzów ucieka z kraju mówią same za siebie - za bycie lewakiem i punkty u sorosa stracili kraj.
mwaski napisał/a:
bijatyk nie ma, są szarpaniny
mwaski napisał/a:
Bijatyki i szarpaniny były są i będą , ale czy skakanie jak czarna małpa po człowieku , kopanie w głowe itp - to też masz w polskich szkołach ????
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów