Celnymi ciosami
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Celnymi ciosami
Pewnie ubogacała swym białym ciałem ich samców. Tzn krzewiła kulturę
Darmo nie dostała. Jak się ciapate za rękoczyny biorą to zawsze o chłopa. Dawała ciapatemu pewnie i się zwiedziały wszystkie jego 4 żony.
Poza tym wcale mi ich nie szkoda - pewnie połowa tych co zbierają teraz łomot w biały dzień na ulicach własnych krajów 3 lata temu stała z transparentami "refjudżis łelkom"
Poza tym wcale mi ich nie szkoda - pewnie połowa tych co zbierają teraz łomot w biały dzień na ulicach własnych krajów 3 lata temu stała z transparentami "refjudżis łelkom"
Gdyby nie opis, że kobieta, to trzeba byłoby skomentować, że chuja widać.
A tak, to nie można...
A tak, to nie można...
SkoPio1 napisał/a:
Gdyby nie opis, że kobieta, to trzeba byłoby skomentować, że chuja widać.
A tak, to nie można...
Widzę kolega nowy i o kobietach z kutasem nie słyszał
Jak mnie irytuje takie pierdolenie w stylu "mają to co chcieli'. Serio wy też chcecie tego w Polsce? Prawda jest taka że obywatele mają chuja do gadania. W Polsce partia która była anty imigrancka sprowadziła najwięcej brudasów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów