Obczajcie - a ci którzy pamiętają mogą sobie przypomnieć - jak wyglądały stare gry. Tutaj polski reprezentant - nieśmiertelny Franko, a konkretnie intro gry (z błędem ort. ) i gameplay.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:39
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
pamiętam, pamiętam... z tymi karatekami zawsze był problem...
Gra została doceniona przez recenzentów wielu czasopism w tym Secret Service (09/1994) i Top Secret (11/1994), gdzie otrzymała wysokie noty za grywalność, a w tym drugim została grą 1994 roku. W tej chwili ma miano tytułu kultowego i jest jedną z najgłośniejszych polskich produkcji lat 90tych.
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
pamiętam ile się połamało joysticków przy tej grze...
5 razy obejrzałem to intro i gdzie ten błąd ortograficzny panie Miodku ? chyba ze teraz w gimnazjum innej ortografii uczą
przejebka napisał/a:
5 razy obejrzałem to intro i gdzie ten błąd ortograficzny panie Miodku ? chyba ze teraz w gimnazjum innej ortografii uczą
1 film: 0:13 i weź słownik i znajdź różnice inteligencie z podstawówki.
sadzac po lasce ktora lapie stopa w miniowce obok sklepiku,stylu fryzur kolesi napakowanych niczym worek sw.Mikolaja i tym pieknym bialym aucie stwierdzam jednoznacznie - rzecz sie dzieje w Rosji
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów