📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
@up tak kurwa był, może historii trochę zamiast pisać takie komenty?
p. Frasyniuk od czasu gdy był szefem sztabu wyborczego PD jest moim idolem
aaa dałem piwo przez pomyłkę ((((((((
TsenAng napisał/a:
A ty tam byłeś, wsiurze?
Napewno bardziej prawdopodobne, że tam był, a nie leżał u swej starej w pośćieli, tylko po to, aby po 30 latach opowiadać o swym heroiźmie!
Frasyniuk jest przecież jednym z przywódców Wrocławksiej Solidarności - taki Dolnośląski Wałęsa. Jeden z bardziej aktywnych i konkretnych polityków jakich mamy. Nie owija w bawełnę, wali prosto z mostu. Polać mu!
A kaczce na pohybel.
A kaczce na pohybel.
TsenAng napisał/a:
A piórnik i zeszyciki spakowane? Nie masz może jutro historii?A ty tam byłeś, wsiurze?
Chyba że ci miotła wystarczy, w Hogwarcie chyba więcej nie wymagają...
Filmik dobry. I piwo dla mesiash, tranzystor, Roszp i thewhitestar za dobre komenty.
Roszp napisał/a:
Frasyniuk jest przecież jednym z przywódców Wrocławksiej Solidarności - taki Dolnośląski Wałęsa. Jeden z bardziej aktywnych i konkretnych polityków jakich mamy. Nie owija w bawełnę, wali prosto z mostu. Polać mu!
A kaczce na pohybel.
mesiash napisał/a:
@up tak kurwa był, może historii trochę zamiast pisać takie komenty?
hahahahaha Wy debile!
Pierdolony kierowca ciężarówki i złodziej, następny w kolejce do koryta. Nadal posiadam zdjęcia z pamiętnego grillo-spotkania gdzie idiote z siebie robił na Opatowicach we Wrocławiu. Będą was jebać i jebać będą. Na pochybel Skurwisyny!
@up
dlaczego jak widze w komentarzu zestaw dowolnie dobranych slow: "hahaha" "debil" "pajac" "idiota" to na 99% autorem jest jakis PiSooszolom?
Ja rozumiem, ze to element socjotechniki. Pytanie: sami z siebie jestescie tacy pojebani czy macie specjalne szkolenia?
dlaczego jak widze w komentarzu zestaw dowolnie dobranych slow: "hahaha" "debil" "pajac" "idiota" to na 99% autorem jest jakis PiSooszolom?
Ja rozumiem, ze to element socjotechniki. Pytanie: sami z siebie jestescie tacy pojebani czy macie specjalne szkolenia?
@paranoia epitety zostaw dla swoich rodziców, a do osób których nie znasz zwracaj się choćby z umiarkowanym szacunkiem
Co ma idiotyczne zachowywanie się (chociaż to jest życie prywatne tego pana) do komentowania wystąpień człowieka z urojeniami ? Masz zdjęcia - super, sprzedaj do faktu, może coś zarobisz
Co ma idiotyczne zachowywanie się (chociaż to jest życie prywatne tego pana) do komentowania wystąpień człowieka z urojeniami ? Masz zdjęcia - super, sprzedaj do faktu, może coś zarobisz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów