18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 22 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Freddy i dzieciaki
~Velture • 2019-08-17, 1:52
Nauka przez zabawę jest dobra ale jak połączymy ją z muzyką klasyczną wypada jeszcze lepiej

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
psych 2019-08-17, 2:05 4
to co w tym sadystycznego ? ?
Zgłoś
~Velture 2019-08-17, 2:10 30
psych napisał/a:

to co w tym sadystycznego ? ?

Masz za słabe kwalifikacje aby się o to pytać.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
trupzszafy 2019-08-17, 3:24
zjebali taki fajny kawałek..
Zgłoś
ra0mir 2019-08-17, 6:49 13
Queen to muzyka klasyczna?

Jebać ruskie onuce bez litości.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Zgłoś
Uryneusz 2019-08-17, 7:39 1
Czwarty rząd od lewej druga ławka (czarna magię ogarnia)
Zgłoś
MariolaBezPindola 2019-08-17, 7:44 16
Nie wiem co to za Cipa ten weltur, ale powinien sie ogarnac dzieciak jeden z tymi filmikami, ale spierdalac na kwejka gimbuj jeden !
Zgłoś
skywalker75 2019-08-17, 8:33
Robbie Williams został nauczycielem ?

czarna fortuna
Zgłoś
kuba6969masochista 2019-08-17, 10:48
~Velture napisał/a:

Masz za słabe kwalifikacje aby się o to pytać.

Zgłoś
tomekwisnia91 2019-08-17, 11:55 2
Ameba co siedzi najbliżej nie ogarnia stukania i klaskania...
Zgłoś
shoe5maker 2019-08-17, 11:59 2
Vel ale walenie tematów jak leci nie podnosi poziomu portalu.
Zgłoś
edmund 2019-08-17, 15:28
ja nie pierdole, ile to ma piw,
pewnie od tych co piwa kupić jeszcze w sklepie nie mogą
Zgłoś
sadystycznie bolesny 2019-08-17, 19:49 1
Żeby ten numer nierówno wystukiwać to trzeba być gówniakiem w kraju trzeciego świata.
Zgłoś
Andrzejas 2019-08-17, 20:47 1
Nie muszę być, kurwa, Marsjaninem, żeby wiedzieć gdzie jest Mars i czy ładnie tam jest. W dupie mam to ile założyłeś tematów @Velture! Jak masz wrzucać byle co, to nie wrzucaj wcale.

Quae nocent, docent
Zgłoś
edmund 2019-08-17, 21:22
pawelgawel napisał/a:

Nie muszę być, kurwa, Marsjaninem, żeby wiedzieć gdzie jest Mars i czy ładnie tam jest. W dupie mam to ile założyłeś tematów @Velture! Jak masz wrzucać byle co, to nie wrzucaj wcale.

ja tam jestem Marsjaninem i wiem że pochlał sobie wczoraj, święty się odezwał,
weź jeszcze rzuć kamieniem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów