Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

HAHA jakie poruszenie do tego filmu .... Nie spotkałem się nigdy z wkrętarką na kabel !!!!!!!!!!!!!. Z resztą gdyby ktoś coś takiego wymyślił to byłbaby to najglupsza rzecz na świecie...
Alez sie nam pan Krzystof rozgadal
ale co do filmiku to spoko i ciekawe czy uzywa tylko tego zeby zasilic co co potrzebuje

Mózgowiec, laski pewnie zrzucają majty przez głowę przy jego filmikach.
Ładnie jest wyj🤬y krzysiek

dodam tylko ze tytuł tych twarzowych wyczynów to :
2013.04.09 04-35 Dziwne Miny Krzycha 3D
BOŻE RATUJ

Kabel mu z rękawa wychodzi lipa w c🤬j.
A gościu widzę,że bardzo rozmowny k🤬a w c🤬j
A gościu widzę,że bardzo rozmowny k🤬a w c🤬j

ja p🤬le ale gowno widac ze ma w tekawie przewod podlaczony... zenua a z mordy lapsy

Dzieci dzieci dzieci.
Żeby z chorego człowieka się śmiać... .
Żeby was poskręcało! Albo waszych starych! Co za k🤬a gimbaza p🤬lona.
Żal was to za mało. Pa ja ce ! Hooy wam prze ogromny na plecy żebyście k🤬a garba dostali. Amen.
Żeby z chorego człowieka się śmiać... .
Żeby was poskręcało! Albo waszych starych! Co za k🤬a gimbaza p🤬lona.
Żal was to za mało. Pa ja ce ! Hooy wam prze ogromny na plecy żebyście k🤬a garba dostali. Amen.

nawet nie chcę wiedzieć w jakie zakazane odmęty internetu wszedłeś by zaatakowało Cię takie gówno.. Nie idź tą drogą bracie, zbłądziłeś.. nie idź tą drogą..
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie