📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Okulary, tapczan, wypasiony sweterek... Taa, to jest świrnięty wynalazca
I ten porywający komentarz już od pierwszej sekundy filmu
Założę się, że Pan Krzysztof nie widział światła dziennego od 1980 r.
Z tym przewodem od tej wkrętarki coś kombinował, chyba sam go do niej doczepił
wnioskuje że ona ma poprostu wbudowany akumulatorek, a ten jego przewód sie trzyma
na samej taśmie izolacyjnej
wnioskuje że ona ma poprostu wbudowany akumulatorek, a ten jego przewód sie trzyma
na samej taśmie izolacyjnej
ten sweterek ... ten wzrok... kurwa boje się go , zadzwońmy do agenta tomka niech sprawdzi czy nie ma jakiś więźniów w swej piewniczce
Co on tam ma, kryptonit?
ta wartka akcja porwała mnie jak fala powodziowa na Wiśle.
Toć widać, że to wkrętarka akumulatorowa, a nie wiertarka.
Śmierdzący fejk, ze śmierdzącym typem na filmie. Piwa nie ma.
Śmierdzący fejk, ze śmierdzącym typem na filmie. Piwa nie ma.
@up sam jesteś akumulator.
co on kurwa niemowa?
co ja kurwa ogladam....
cwany bo ma kurwa kryptonit
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów