📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A ktoś wie jaki to jest rodzaj tego kryptonitu? bo ciekawi mnie to kurestwo
@all UP No to czekam na wasze nagrania z waszymi umiejętnościami Ten Pan coś zrobił nawet ciekawego, ba! Nawet umie
Brawo dla Pana Krzysia
Szufla!
Brawo dla Pana Krzysia
Szufla!
To fejk , w 6:07 wyłącza mu się laser a wkrętarka nadal działa, w 6:18 nie wciska spustu wkrętarki....dziękuję dobranoc ,
BTW pozdrawiam spostrzegawczych , a bezmózgi niech dalej wierzą w bzdury....
BTW pozdrawiam spostrzegawczych , a bezmózgi niech dalej wierzą w bzdury....
Szacunek dla tego Pana. Tesla miał by z kim konkurować
btw akumulator jest schowany w rękojeści wkrętarki , kto rozbierał kiedyś ogniwa od wkrętarki ten wie o czym mówię ( są o połowę mniejsze niż ich obudowa z zatrzaskami)
szron wez ogladaj uwaznie.. ( z gory wiem ze to fejk ). mam taka sama wkretarke i ona ma wbudowane ogniwa akumulatorowe, jesli to nie bylby fejk to czemu gasnie mu laser a wkretarka dalej kreci? od 6:08 ? ogladajcie uwaznie a nie podniecajcie sie bez potrzeby
niewierny napisał/a:
szron wez ogladaj uwaznie.. ( z gory wiem ze to fejk ). mam taka sama wkretarke i ona ma wbudowane ogniwa akumulatorowe, jesli to nie bylby fejk to czemu gasnie mu laser a wkretarka dalej kreci? od 6:08 ? ogladajcie uwaznie a nie podniecajcie sie bez potrzeby
Przeciez to lach jest z typa. Nie musisz kazdemu tlumaczyc ze jestes spostrzegawczy i ze mama jest z Ciebie dumna ze ma takiego madrego syna.
Ja pierdole jakie to żałosne trzeba być upośledzonym umysłowo żeby w to wierzyć
@alexandrus masz i dalej szukaj akumulatorków, baterii i innych sztuczek.
Te urządzenia też są na akumulatorki?!
@dzejkob71 - Daruj sobie dzieciaku z glutem do pasa, Łacha to możesz sobie z tatusia robić jak ci pozwoli.
Więc zduś w sobie jad i jak nie masz niczego ciekawego do napisania.
Gimbaza atakuje.
Pierdolone niedowiarki i ignoranci.
Tacy jak wy czarownice na stosie palili...
Te urządzenia też są na akumulatorki?!
@dzejkob71 - Daruj sobie dzieciaku z glutem do pasa, Łacha to możesz sobie z tatusia robić jak ci pozwoli.
Więc zduś w sobie jad i jak nie masz niczego ciekawego do napisania.
Gimbaza atakuje.
Pierdolone niedowiarki i ignoranci.
Tacy jak wy czarownice na stosie palili...
Zamiast tak pierdolić czy to prawda czy fake, proponuję sprawdzić samemu. Nie mówię, że to działa, ale nie mówię też, że nie działa.
@Szron, Bardzo proste - prąd do tej listwy jest podany przez kabel 'odkurzacza'... wystarczy dolutować kabel równolegle to zasilającego - jeden w gniazdko Z PRĄDEM, a drugi do listwy rozdzielającej.
Myślę, że badania nad laserami i innymi temu podobnymi szpejami są tak zaawansowane, że jeśli już istniałaby możliwość skonstruowania takiego urządzenia, to ktoś zrobiłby to wcześniej, niż bezrobotny inżynier z polski.
Dodatkowo, zakładając że filmik jest prawdziwy - bardzo ciekawy ten "małtajn cristal", tylko dzięki czemu to urządzenie "daje" AKURAT 230v? i akurat zmienny ?
Są rzeczy, które się fizjologom nie śniły....
Myślę, że badania nad laserami i innymi temu podobnymi szpejami są tak zaawansowane, że jeśli już istniałaby możliwość skonstruowania takiego urządzenia, to ktoś zrobiłby to wcześniej, niż bezrobotny inżynier z polski.
Dodatkowo, zakładając że filmik jest prawdziwy - bardzo ciekawy ten "małtajn cristal", tylko dzięki czemu to urządzenie "daje" AKURAT 230v? i akurat zmienny ?
Są rzeczy, które się fizjologom nie śniły....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów