📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
mimo iż nie doczekałem się żadnego wypadku nad czym bardzo ubolewam
uważam że filmik fajny
piwooo
uważam że filmik fajny
piwooo
Cytat:
poczuć tę wolność..
jak chcesz poczuć tę wolność idź na policję powiedz , że gwałcisz małe dzieci jak cię przyjmą do więzienia i przeżyjesz wtedy poczujesz lepszą wolność niż jazda na rowerze .
ajgored napisał/a:
jak chcesz poczuć tę wolność idź na policję powiedz , że gwałcisz małe dzieci jak cię przyjmą do więzienia i przeżyjesz wtedy poczujesz lepszą wolność niż jazda na rowerze .
Dobra dobra, dawaj nutę, też wrzucę jak przeżyję
Chuj z freeridem, zegarki G-Shock to jest. Sam używam i są nie do zajebania
Polecam, Ranger z sadistica.
Cytat:
Chuj z freeridem, zegarki G-Shock to jest. Sam używam i są nie do zajebania
Masz racje co tam pasja i umiejetnosci liczy sie zegarek na ręce szacunek rangerze z sadistica.
Nap Limak napisał/a:
poczuć tę wolność..
Cos czuje, ze predzej poczulbym strach, ze sie spierdole z tej gorki... ;D
Szacun dla niego za jazdę, naprawdę coś pięknego.
Wiedza to nie inteligencja. Inteligencja to rozwój wewnętrznej świadomości.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów