📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
A ja myślałem że jestem dobry, gdy zrobiłem 200 powtórzeń... Swoją drogą zajebisty trening
Myślałem że koleś sobie zęby wybije, a tu nic. Nie ma zębów, nie ma piwa, chociaż swoją drogą koleś dobry jest.
PS: lolshock.com/
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Ja pierdolę. 30 lat i zabawy na skakance Dla tych, którzy zaczną pierdolić że jestem no-lifem przy kompie nic nierobiącym w życiu: połowę życia spędziłem na graniu w basket. I jeszcze historyjka o 2 typach z pasją z mojej podstawówki: obaj na każdej przerwie urządzali między sobą zawody w pluciu w dal. Trzeba przyznać, że osiągali imponujące wyniki. Niestety po ukończenie 18 roku życia znaleźli sobie nową pasję-segregację śmieci. Codziennie rano widzę jak ramię w ramię z zapałem pracują nad swoimi umiejętnościami poszukiwania puszek i butelek.
Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:
Ja pierdolę. 30 lat i zabawy na skakance Dla tych, którzy zaczną pierdolić że jestem no-lifem przy kompie nic nierobiącym w życiu: połowę życia spędziłem na graniu w basket. I jeszcze historyjka o 2 typach z pasją z mojej podstawówki: obaj na każdej przerwie urządzali między sobą zawody w pluciu w dal. Trzeba przyznać, że osiągali imponujące wyniki. Niestety po ukończenie 18 roku życia znaleźli sobie nową pasję-segregację śmieci. Codziennie rano widzę jak ramię w ramię z zapałem pracują nad swoimi umiejętnościami poszukiwania puszek i butelek.
Po pierwsze nie wiem co w tym zlego ze typek dobrze wymiata na skakance majac nawet te 30 latek, moze to jego hobby. A poza tym co ma kurwa wspolnego ta twoja historyjka z filmikiem?
On ma 22 lata, nie 30:]
Druga sprawa: czapka po to żeby mu włosy nie leciały do oczu (są trochę dłuższe)
Druga sprawa: czapka po to żeby mu włosy nie leciały do oczu (są trochę dłuższe)
Hala w Cieszynie (ul Błogocka)
piwko!
piwko!
Ja ćwiczę tylko freestyle z dominem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów